-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Nincsen abban a kütyüben semmi hiba, ezért is vettem én is ilyet.
Esetleg a GPS hiányzik belöle, de kibirhato hiány.
Viszont az USB Host tudása NAGY pozitivum, tehát megéri a pénzét.@Pantok:
Tehát az emlitett összegért NEM kaphato a leirt specifikácios kütyü, ne áltassuk egymást (és magunkat sem) -
petipetya
nagyúr
Pont egy ilyen van nálam. Az adatokban van egy-két érdekes dolog:
- A cpu sebessége 900valamennyi volt, amikor meglestem egy alkalmazással.
- A szabad RAM 130-180MB között mozog úgy, hogy csak egy böngészőt raktam fel.
- Egy másik leírásban max. 16GB-ig bővíthető az SD.
- A 3G külső modemmel vehető igénybe - nem próbáltam mert nincs modemem.
- Az aksi nem tudom, hogy tényleg ekkora kapacitású-e, mert az android system info mintha 1400-at írt volna rá anno. Egyszer leteszteltem, folyamatos wifin 9,5 órát bírt a lemerülésig úgy, hogy direkt csak óránként néztem meg rajta egy postafiókot, a többi időben a képernyő le volt kapcsolva de a wifi akkor is ment.
- Nem tudom, hogy fontos-e a skype. De a legújabb rom-al nem megy, viszont van olyan amivel igen - ezt írják is a rom topicjában.
- A flash 10.2-es, minden gond nélkül megy rajta.
- A sebessége rendben van, a gmail néha nem szinkronizál.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
kelzsoca
félisten
Az a baj ezekkel a kínai csodákkal, hogy bár olcsóbbak mint márkás társaik, de se support, se garancia, se semmi nincs hozzájuk, ezen felül a készülékben található alkatrészek minősége sem valami megnyugtató, (az összeszerelésről már ne is beszéljünk) továbbá a gyenge akksi, csak 800x480-as vagy 800x600-as felbontású kijelző, kapacitív de nem valami jóféle panel, magyar nyelv hiánya (van akinél ez nem számít) és még lehetne sorolni, mind egy korrekt készülék felé billentik a mérleg nyelvét.
Én azt mondom akkor inkább gyűjteni kell még hozzá és venni egy 3G- nélküli Samsung Galaxy Tab-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest