- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chaser #31174 üzenetére
Concorde-ot most néztem, azt kell mondjam sajnos, hogy a kezembe sem vettem. Agyon volt tapicskolva, koszos volt, zsíros volt, nagyon nem tetszett.
Egyébként meg el vagyok keseredve kicsit, mert a 8" tabletek nagy része 1024*768-as felbontású, és még így is 16:9-nem tűnnek a képeken, nem tudom hogy csinálják ezt...
I-ONIK szintén kiesett, Overmax is kiesett a felbontása miatt, Prestigio dettó.Szóval vagy veszek valami gagyi kínait olcsón, vagy veszek márkásat drágán, de 100 körül meg már van 9-10" is ugyanabban az árban.
Talán még a MyAudio Series 8 8GB 808DCC jöhetne szóba, ahogy nézelődök, de nem tudom erről milyen tapasztalatok vannak.
Régebben sok jót olvastam itt a Myaudióról. Aztán sok rosszat. Aztán a kínai csodákat istenítették itt páran és hogy némelyik mennyire jó vétel, blablabla.Szóval most még rosszabb, mint eddig volt
De ha jókat mondotok erről, akkor lehet emellett döntök. Nem tudom 7"-ban van-e nagy felbontás, de az kicsi lenne... Hjaj, lehet most még nem veszek tabletet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest