Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
válasz
Osynho
üzenetére
az alap navi, ami az androidhoz van, az nem igazán támogatja az offline barangolást, és ha előre nem készül fel rendesen az ember, akkor csak a GPS koordinátákat látja egy nagy rácshálón. [ ami elégé hasztalan. ] Az iGO meg ha jól olvastam itt a fórumon, az nem támogatott androidon, azaz azt csak warezolva lehet felvarázsolni rá. [ igazat megvallva más navi software-t meg még nem ismerek androidra, viszont szívesen hallanék róluk [ bár ezt inkább privátba küldjétek, ha tudtok valami jó offline navit. ]]
stmiklosi: Neked is a magyarázatom a kollégának írtam, bár lehet, hogy én vagyok még túlságosa híján az offline naviknak androidon. [ tőled is szívesen fogadom az ötleteket a jól bevált offline navi software-ekre privátban ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iPad 11 A16 256GB Pink Wifi Hibátlan/2028.04.26.Gar./Akku 100%/p4643
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX