- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
Tegla80 #30464 üzenetére
Nekem most friss tapasztalatom van kínai rendeléssel kapcsolatosan. Kezdve azzal, hogy 30-40 ezres sávban terveztem kiadni egy tabletért, de akkor az már legyen jó. Ezek alapján idehaza kaptam is volna 7"-osokat, de előző hozzászólásomnál is leírtam, hogy gyorsan elvetettem, és csakis 10"-osokban gondolkodtam. Abból pedig gyors vasat ilyen árban nem láttam idehaza. Androidos mobiloknál tudom mennyit számít hogy 1,6-os kétmagos proci és 1GB memóriás a készülék, vagy ettől kevesebb. Olcsó, de lassú tabbal nem akartam volna véletlenül sem szenvedni. Emiatt próba-szerencse alapon megrendeltem egyet Hong-Kong-ból.
[Ezt a tabletet] -igaz pár napig rendkívüli akciózva 127EUR áron-, és végül szállítással együtt megkaptam 47e Ft-ért házhoz leszállítva.
Múlt héten vasárnap éjjel, azaz már hétfő hajnalban kattintottam rá, hogy akkor megveszem. Szerda reggel már Magyarországon átfutott a vámon is és csütörtök reggel kézhez is kaptam. Mindezt DHL-lel, aminél a neten minden mozzanata nyomon követhető volt, hogy hol jár éppen a cucc. A szállítás ára egyébként 24 EUR volt, alig pár EUR-ral több, mintha postán jött volna és az kis tudja hány hétig kavargott volna.
A fizetés pedig paypal-lal a lehető legbiztosabb.Most 2 napja használom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Roppant gyors a gép. Nekem túlnyomóan webezésre kell, de nem számítottam arra, hogy a weboldalak ennyire azonnal bejönnek rajta.
Más kérdés ha meghibásodna, akkor mibe fájna és mi lenne a procedúra, ez az egyetlen rizikó. Én most most egyelőre jó lapot húztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged