- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- Így építsd a billentyűzeted!
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
b0bcat #29388 üzenetére
Ha webshopból rendeltél szopacs. Akkor szerviz v hozzájuk kell eljuttatnod, de saját ktsg-en. Többek között ezért se preferálom a webshopos dolgokat. Max ha helyben levő bolt hogy ki tudjam használni a 8 napos elálllást ha gebaszos a cucc.
Kis közérdekű. Alany:
buyincons.comEddig is futottam bele sunyi webshopba, de ez rátett mindre
Hiába tűnt megbjzhatónak meg hiába ajánlják sokan. Ennyi történt:
Nov 19-én 3 gépet rendeltem, 1 megjött dec 12-én. Másik kettőt illetően kerestem őket múlt héten, válasz nem jött. Tracking volt, de csak annyit tartalmazott hogy 26-án célországba elküldve. Viszont le volt fényképezve címzéssel mindegyik csomag. 45 nap lassan letelik, válasz se jön, ebből PayPal lesz. Gondoltam a mai napot megvárom, nem tudom munkanap van-e, ha nem jönnek a gépek írok a PP-nek. Erre előbb jön 2 mail PP-tól, hogy önként és dalolva visszaadták a két gép árát. Jobban megnézve ez a két gép Xmas akciós volt, 10% kedvezmény. Tehát csak arra ment ki a játék hogy egy zsák lóvét beszedjenek amit használhatnak 1.5 hónapig. Ilyen sunyi majmokat még nem láttam. Nem veszek többet Kínából tabot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab 7 Essential
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest