- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
válasz
tragiQss #26991 üzenetére
Már bocs, de átlag user-ként ez honnan kellene tudnom? Garancia papíron nincs rajta, és ha nem olvasom ezt a fórumot, akkor valószínűleg a Prestigio.com-ot sem nézem és a szervízt sem hívogatom. Szóval nem túl elegáns, ha tényleg így van. Mondom ezt úgy, hogy meg vagyok elégedve a tablet-tel. Ja és 2-3 óra plusz akkuidő a Nexus 7 esetén (az én Prestigip Pro Duo-m 4-5 órát ment játékkal és wifivel) nekem nem ér meg plusz 35 ezret. A Prestigio-hoz képest semmi olyat nem tudna nyújtani, amit ez a ketyere nem ad meg, és szerintem az átlag ezzel így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest