-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
válasz
kovacspityu2 #25360 üzenetére
korabban mar irtam, de semmi reakcio:
hongkongeek.com azt irja, hogy visszafizeti a vamot, ha megver a NAV, van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel kapcsolatban? igy szerintem toluk erdemes vasarolni, mas bolt lerazza magarol ezt a felelosseget. arban nem rosszak, nagy hirtelen amit neztem: ami pandan 60, az naluk 61 dodo. ingyen tracking is van, ha egy honapon belul befosik a cucc, akkor a visszapostazas (hubol kinaba) arat is visszadellazzak, satobbi.valakinek tapasztalat?
-
válasz
attól függ mennyit szánsz rá, kínából is vannak drága tabletek
én ugyanezen szempontok mentén a 10.1" mellett döntöttem.
ahogy olvasom, a legjobbnak tartott kinai márka a SmartQ és a Ramos, már ami a minőségi felhasznált anyagokat és a supportot illeti.
a support terén az Ainol is erős, de ők 3 havonta adnak ki új tabletet, néha kicsit olyan, hogy kipróbálnak valamit és ha nem jön be gyártanak mást.... itt egy esetlegesen később nem támogatott tablet nem előnyös választás, bár az Ainol még csak most lép be a 10.1" piacra.
Az olcsóak közül ott a Cube U30GT meg a Window (Yuandao) N101 IImindenképpen olyan oldalt keress, ami paypal verified, de a slatedroidnak van egy fekete lista oldala azt is érdemes átböngészni (azaz hova NE menjünk) ilyenek a cube-tablet.com (meg általában a xxxx-tablet.com) és a xxxxx-sale.com oldalak, de biztos van még pár, fejből nem vágom.
a pandawill-t sokan hype-olják, mert olcsó, de van még más is ami olcsó és adott esetben jobb a supportja, mint mondjuk a lightake.com vagy az ipadalternative.com -
HuMarc
veterán
válasz
Az valahogy pont kimaradt, hogy mennyiért szeretnél tabletet vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest