Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
faresz5
aktív tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Ma írták ki,hogy a tegnapi rendeléseket még átveszik az akciós áron. csak ennyit mondtam

Milyen tabletet vásároljak:
Lényeg amit megtanultam a tabletekkel kapcsolatban: (vagy 8féle volt nálam az elmúlt 1évben), hogy hiába jól mutatnak papíron, ha szar szoftver van rajtuk,(félig kész, tele buggal, hiába van a legfrissebb android rajta papíron) és tele vannak minőség nélküli alkatrészekkel. Amp 10-ről olvastam tesztet, nem tudta kihasználni az optimalizálatlan szoftver miatt a 4 magot. Androidból(kínai) nem szabad a legfrissebb terméket megvenni sajnos.(a megjelenés napján,hónapjában is akár.)
Tehát ha csak az árat (supportot nem)nézzük,akkor sajnos előbb utóbb megalkuvónak kell lenni.
Persze ez magán vélemény, akinek van pénze, kedve(ideje) próbálkozni annak hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX