- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
z0d1AK #19200 üzenetére
Köszi, akkor már merek venni 4 gigás tabletet is.
Még pár dolog feltűnt. Lesz a tescoban Maxell maxtab tablet 7 és 8 colosban. A 7-es 30k lenne.
Másik, hogy myaudio series 7 708a lenne eladó 28kért(elvileg ez a típus), hogy az megérné(újonnan lenne)?
Sajnos a maxellről nem találtam konkrét információkat, mert az újságban 1 giga ramot írnak meg ics-t, de neten már 2.3-as android van fél giga rammal.
A myaudioról, meg nem találok tesztet. A 708r-re azt írták, hogy kb 2,5 órát bír és 2400-as akksija van, ezzel szemben a 708a-ban 4000-es akksi van, ami szerintem bírná a 4 órát.Elnézést, ha sokat kérdezek, és köszönöm az eddigi és az elkövetkezendő válaszokat is, de én az a típusú ember vagyok, aki ha vesz valamit inkább 100-szor megrágja és a 20 megoldás lesz a jó, minthogy spontán vegyek valamit aztán megjárjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest