Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
tjb007 #18744 üzenetére
Igen, van benne valami. Amit ráirnak nem mindig mérvadó. Engem az érdekelne, hogy melyik panel akkor az ami a legkevesebbet eszi az akuból? Én azt hittem az IPS kijelzők azok.
Amúgy egy ekkora méretű tabletnél nekem már bőven jó lenne ha egy 8 órás meló időt kibirna közepes terhelés alatt.
A kijelző meg azért érdekelne nagyon mert ugye az eszik az egészből a legtöbbet. -
delbarta
senior tag
válasz
tjb007 #18744 üzenetére
Azért is kérdeztem, mert ahogy nézegetem, nem minden a hardver. Itt van pl. egy összehasonlító teszt:
Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) vs Asus Transformer Pad 300
A játékon kívül, szinte mindenben jobb a tab2, pedig klasszisokkal jobb hardver van az asusban, ráadásul az még minőségibb is mint a kínai tömegcuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest