Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Akkor olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat, különös tekintettel a smiley-ra
Pontosan arról beszélek, hogy minden kínai, ami nem is annak látszik is, az enyém is nyilvánvalóan egy X5A - G (ezt is írtam korábban). Én nem mondhatok semmit, mert kaptam a cuccot, viszont az itthoni gari elég jól jön. Hong Kongból nyilván mindent meg lehet rendelni, de azért az elég parás, valljuk be, ekkora értéknél a vagy működik, vagy nem, vagy megjön vagy nem - már nemannyira jó móka. Aki bevállalja, annak egészségére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pontosan arról beszélek, hogy minden kínai, ami nem is annak látszik is, az enyém is nyilvánvalóan egy X5A - G (ezt is írtam korábban). Én nem mondhatok semmit, mert kaptam a cuccot, viszont az itthoni gari elég jól jön. Hong Kongból nyilván mindent meg lehet rendelni, de azért az elég parás, valljuk be, ekkora értéknél a vagy működik, vagy nem, vagy megjön vagy nem - már nemannyira jó móka. Aki bevállalja, annak egészségére.
Dr.NX