- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Te jóisten' azok a hibák
Ezt a sok problémát és nyűglődést tudja feledtetni a SOC? Nekem valahogy az jön le, hogy ezt a készüléket nem lehet biztonságosan(stabilan) használni a mindennapok során és csak egy összecsapott valami...
De azért durva. Mikor én vettem táblát bennem is felmerült a Cube gépe, mert presell volt(több mint 2 hónappal korábban!
) de úgy voltam vele, hogy inkább veszek egy biztosat. Hát nem bántam meg.
-
Shoo
senior tag
Ez egy univerzális panel. Ha a gép rk3066-al van szerelve, akkor mérettől függetlenül ez a panel kerül bele
scanman
Hát igen, kicsit más helyzetben vagyok az ips+-al kapcsolatban. Meg tudom venni számlára, így abból a 80ból kb. 65lesz nekem, így vehetjük, hogy 15el lesz drágább, amiért kapok magyar garanciát, biztosítékot, hogy lesz rá support, új frissítés.... Ráadásul a CC facebook lapjára reggel felkerült egy kérdés:
Szerinted mennyiért lesz megvásárolható a ConCorde tab 9.7 IPS Plus készülék?
94.990 Ft
89.990 Ft ajándék Kiszel Tünde kacsintós pénztárcával
79.990 Ft ajándék billentyűzetes tokkalNos, ha már a CC is az utolsóra szavazott akkor elég egyértelmű a dolog. Bár hozzáteszem, jobban örülnék egy normál toknak, amikor kell a billentyűzet akkor inkább egy teljes legyen és magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Vallás
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest