Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Te jóisten' azok a hibák
Ezt a sok problémát és nyűglődést tudja feledtetni a SOC? Nekem valahogy az jön le, hogy ezt a készüléket nem lehet biztonságosan(stabilan) használni a mindennapok során és csak egy összecsapott valami...De azért durva. Mikor én vettem táblát bennem is felmerült a Cube gépe, mert presell volt(több mint 2 hónappal korábban!
) de úgy voltam vele, hogy inkább veszek egy biztosat. Hát nem bántam meg. -
Shoo
senior tag
Ez egy univerzális panel. Ha a gép rk3066-al van szerelve, akkor mérettől függetlenül ez a panel kerül bele

scanman
Hát igen, kicsit más helyzetben vagyok az ips+-al kapcsolatban. Meg tudom venni számlára, így abból a 80ból kb. 65lesz nekem, így vehetjük, hogy 15el lesz drágább, amiért kapok magyar garanciát, biztosítékot, hogy lesz rá support, új frissítés.... Ráadásul a CC facebook lapjára reggel felkerült egy kérdés:
Szerinted mennyiért lesz megvásárolható a ConCorde tab 9.7 IPS Plus készülék?
94.990 Ft
89.990 Ft ajándék Kiszel Tünde kacsintós pénztárcával
79.990 Ft ajándék billentyűzetes tokkalNos, ha már a CC is az utolsóra szavazott akkor elég egyértelmű a dolog. Bár hozzáteszem, jobban örülnék egy normál toknak, amikor kell a billentyűzet akkor inkább egy teljes legyen és magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- World of Tanks - MMO
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt a sok problémát és nyűglődést tudja feledtetni a SOC? Nekem valahogy az jön le, hogy ezt a készüléket nem lehet biztonságosan(stabilan) használni a mindennapok során és csak egy összecsapott valami...

Dr.NX