Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
válasz
mynames #16224 üzenetére
"keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit?"
A tokba épített hangszóróktól se várj nagy csodát. Ha egy kompakt (értsd: könnyen hurcolható), de mégis használható eszközt szeretnél, nézd meg ezt: [link]
A "Hülyeazértnemvagyok" áruházban hallgattam meg nemrég (ott is bruttó 20k alatt van), és elámultam rajta. Nem olcsó, de ilyen kis cuccból ilyen jó hangot még nem hallottam!
Nem volt ugyan gatyalengető basszusa, de roppant életteli, kiegyensúlyozott, és normális hangerőig torzítatlan hangot adott! Először nem is hittem el, hogy ezek a mélyek ebből a kis csőből jönnek! Nem olyan dobozhangon puffogó, a "valósághoz semmi köze", túlzott és torz mélyeket képzelj el, mint a mi a tízenezres, normál kilalakítású 2.1-es rendszereknél van, hanem jól kontrollált, selymesen gurgulázó, visszafogott basszusok törtek elő a kis kütyüből (persze azért a "relativitást" továbbra is fenntartom)!Egy meghallgatást megérhet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest