- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kelzsoca #14582 üzenetére
Kindle 3-am már van, nem alkalmas képregényekre, max a walking deadre, ami fekete fehér.
Tehát tényleg, nekem nem kell semmi másra, minthogy képregény olvasóval megnyissa a cbz fileokat (telefonon már próbáltam), vagy ha azt nem is, akkor kitömörítem, és magukat a képeket nézegetni képnézegetőn keresztül.
Az, hogy most lassan kapcsol be, lassan reagál, meg ilyesmi, nem érdekel.A lényeg, hogy 10k körül maradjak.
Minden másra ott a laptop, kindle meg a sensation.
Mittu88: szerintem ennyi időn belül adják fel, de nem ismerem ezt az oldalt, ezért kérdezek itt, hogy esetleg hol érdemes még körbe nézni?
Illetve olyan oldal, ahol pp-t is elfogadnak (ebayen nem találtam megfelelő ajánlatot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest