- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon #1411 üzenetére
Ha ennyire gagyi a szemed, miért nincs szemüveged? Nem értem ezt a mizériát, most azért, mert romlik az ember (természetes) látása, akkor mindenből vegyen nagyobbat, vagy hogy? Nekem sem a legjobb már sajnos a látásom, és néha használok is szemüveget -> probléma megoldva, bár nyilván én sem örülök neki, és ezért is kérdeztem anno többször, hogy milyen doksit olvasni egy ilyen kütyün (mert persze ha lehet, akkor azért nem viselem).
De mivel a betűméret is könnyen változtatható, ez megint nem akkora probléma, és a méret is fontos, ezért maradok a 7" gépeknél.
Harmadik, hogy egy átlagos regény (lap)mérete sem nagyobb, mint egy 7" kijelző (illetve az ebook readerek többsége 5"-7" körüli). Szóval azért nem olyan lehetetlen dolog ez.
Nálam amúgy a mobilitása abban mutatkozik meg, hogy könnyen cipelhetem, és használom suliban, otthon, máshol - és nem abban, hogy menet közben olvasom, mégis miért tenném, vagy hogy? SMS-t is nagyon ritkán írok úgy, hogy közben sétálgatok, másfelől, az csak fél perc.
Ellenben persze megértem, hogy a 10" neked emiatt jobb, de ez megint csak felhasználás kérdése. Lakásban, fotelban ülve olvasgatni jó, suliban tanulni szintén, annyi, hogy több helyet foglal a táskában és nehezebb, így cipelni kicsit kényelmetlenebb, bár attól az még hordozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest