Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Valami baja van a tápomnak
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
Én is ConCorde 9.7 IPS felhasználó vagyok.
Én ajánlom neked.
Tény, hogy az enyémnek is van hibája, de majd cserélik gariba. (ezért jó itthonról vásárolni) Hamarosan jönnek róla szerintem a logoutos cikkek az itteni felhasználóktól.
A concorde saját fórumjába pedig azok írnak, akik hibákat tapasztaltak a gépükkel. Azok nem, akiknél nincs különösebb hibajelenség.Egyébként ha Heves környékén(Átány city) valaki megfogdosná a 9.7 IPS-t, egy citromos sörért megteheti egy kis időre:-)
-
student
őstag
válasz
bostone
üzenetére
az alapprobléma csak az vele hogy a procija egy elavult régi szar és kb az összes itthoni uj tabletbe ugyanezt pakolják
a többi részébe amugy nem lenne olyan rossz.
én ezért is várok még fél 1évet és hátha jönnek már wayte concordék cortex a9 dual procikkal
/addigra már ezek is elavultak lesznek de legalább nem akad be rajta egy fos fleses vagy jol megtömött weblap/
persze a legjobb a15 lenne -
XDModesty
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Habár nagyon nem vagyok szakértő a témában, de szerintem nem létezik ilyen tablet... Mindegyiknek vannak hiányosságai...
Én most SmartQ t20-on gondolkozom, (ezt mondjuk itthon pont nem forgalmazzák
) ezért is várom nagyon a tesztet róla, illetve az asus transformer is elgondolkoztatott, habár itt valahogy sosincs szó róla amikor valaki azt kéri, hogy ajánljanak neki tabletet. Biztos megvan ennek is az oka. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gaming notebook topik
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) ezért is várom nagyon a tesztet róla, illetve az asus transformer is elgondolkoztatott, habár itt valahogy sosincs szó róla amikor valaki azt kéri, hogy ajánljanak neki tabletet. Biztos megvan ennek is az oka. 
Dr.NX