- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
bostone #13617 üzenetére
Én is ConCorde 9.7 IPS felhasználó vagyok.
Én ajánlom neked.
Tény, hogy az enyémnek is van hibája, de majd cserélik gariba. (ezért jó itthonról vásárolni) Hamarosan jönnek róla szerintem a logoutos cikkek az itteni felhasználóktól.
A concorde saját fórumjába pedig azok írnak, akik hibákat tapasztaltak a gépükkel. Azok nem, akiknél nincs különösebb hibajelenség.Egyébként ha Heves környékén(Átány city) valaki megfogdosná a 9.7 IPS-t, egy citromos sörért megteheti egy kis időre:-)
-
student
őstag
válasz
bostone #13617 üzenetére
az alapprobléma csak az vele hogy a procija egy elavult régi szar és kb az összes itthoni uj tabletbe ugyanezt pakolják
a többi részébe amugy nem lenne olyan rossz.
én ezért is várok még fél 1évet és hátha jönnek már wayte concordék cortex a9 dual procikkal
/addigra már ezek is elavultak lesznek de legalább nem akad be rajta egy fos fleses vagy jol megtömött weblap/
persze a legjobb a15 lenne -
XDModesty
aktív tag
válasz
bostone #13617 üzenetére
Habár nagyon nem vagyok szakértő a témában, de szerintem nem létezik ilyen tablet... Mindegyiknek vannak hiányosságai...
Én most SmartQ t20-on gondolkozom, (ezt mondjuk itthon pont nem forgalmazzák
) ezért is várom nagyon a tesztet róla, illetve az asus transformer is elgondolkoztatott, habár itt valahogy sosincs szó róla amikor valaki azt kéri, hogy ajánljanak neki tabletet. Biztos megvan ennek is az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő