- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
tjb007 #10009 üzenetére
Az mondjuk nem egy kivárhatatlan időtávlat, de jobban belegondolva ha jól sejtem ez sem azt fogja jelenteni hogy teljesül amit korábban vázoltam, inkább csak annyit hogy egy azonos kaliberű gép 10-15%-kal olcsóbban beszerezhető lesz. Jól sejtem vagy ennél nagyobb durranás várható?
Mert ha jól tippelek akkor lehet nem várok addig.A tablet amúgy úgy jutott eszembe a hogy nem ritkán nincs energiám/kedvem leülni a gép elé hogy szétnézzek a világban, ilyenkor előveszem a MotoDefyt ami az említett igényeknek tökéletesen megfelel (sőt), de a 3,7"-os kijelzőnél nagyobbat is el tudnék képzelni böngészéshez.
A kompromisszumkészséget elővéve jelenleg ott tartok hogy 10" nem fér bele a pénztárcába, 7"-on Huawei Ideos S7 Slim vagy Wayteq xPad-70. Utóbbi árban is jobban fekszik és a 4:3 képarány is talán jobb böngészéshez, de ha előbbinek van olyan funkciója ami engem is pozitívan érint akkor meggyőzhető vagyok. Vélemény/ellenvélemény e két kütyüről, esetleg más ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Gmail
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest