- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
a ráarakni kívánt oprendszered honnan van egyébként ?
ott nemvolt leírva a boot módja ??
Milyen kütyüről beszélsz pontosan és egzaktul ?Mert vannak kütyünként különböző billentyűkombináciok az indításra.ITT példul konkrétan le van írva egyfajta bizonyos (enyém)tabletre a hogyan s miként !!
Ilyened van ?
Ez minden tabnál más más gombnyomási procedura, tehát gépspecifikus..2. Installation:
- Download the zip/rar then extract the zip/rar to a folder on PC.
- Copy the entire content of the extracted folder to the root of the SDcard.
- With the tablet is off, insert the SDcard in the TF card slot.
- Press the "menu" button and "power" button together until the boot screen and a small line of text appear then release the buttons. Leave the tablet undisturbed. It will turn OFF automatically after the flashing completed.
- Now turn tablet on and enjoy the new firmware. -
Luissimo
veterán
én nem mondtam, hogy hulladék.
SŐT.
csak azt , hogy ne várj Samsung minőséget 180 dollárért, de gondolom nem is vársz.
Nekem egy Dropad A8-am van, februárban lett, azóta már annyi pénzért jobbakat is lehet venni, pl. a Dropad A8x-et. (+GPS, + bluetuti)
Én a 7" mellett tettem le a voksot, mert azt könnyedén zsebrevágom, a 10" már nagylenne, akkora zsebem nincsMondjuk az A8-ban is Samsung cuccok vannak az alaplapon ha szétszeded, tehát még azt sem mondanám, hogy gagyiból van összerakva.
NEKEM, ARRA A CÉLRA, AMIRE HASZNÁLOM, TÖKÉLETESEN MEGFELEL.Tehát téged sem beszéllek le róla, a Zenithink pl. egy jónaktűnő választás , amennyiben:
-tényleg kapacitív,
-tényleg 8 gigás belsővel jön,
-tényleg multituochos
-felbontása érdekes
-tényleg tud USB Host/OTG funkciot
- megkapod 200 dodóért vám nélkül (sajna most kicsit drága a dollár, én még 180-as árszinten vettem a dropadot 180-ért , vám nélkül, azóta megvagyok vele teljesen elégedve -
Luissimo
veterán
olvasgattam a rezisztív vs kapacitív kijelző között, de nem értem miért hypeolja mindenki a kapacitív-et.
Próbálld ki mindkét verziot és azonnal rá fogsz jönni.
(rossz a példa de eltudod képzelni micsoda különbség van a régenvolt un. "hanyattegér" és a mostanság használt optikai egerek között?
pontosságban, kezelhetőségben, kényelemben, funkcionalitásban ??
Na, kb ennek sokszorosa a különbség a két kijelző között. (mint a gőzgép és a villanymotor közötti különbség)
Használsz navigácios célkészüléket , GPS-t ? Annak a képernyőjét fizikailag MEG KELL NYOMNOD, ahhoz hogy érzékeljen, a kapacitívnál elég a bőröddel megérinteni.a másik kérdésedre:
amennyiben csak arra kívánod használni, hogy netezzél vele , néha játszál , filmetnézzél, könyvetolvassál rajta, és laptop mellé legyen egy gyorsan előkapható kütyüd, akkor felesleges a kétmagosra pénzt adnod, ugysem használnád ki igazán, elketyegnek a hagyományosak is még bőven. -
Luissimo
veterán
és MÉGVALAMI
remélem az árral jócskán fölélőtt az illető, mert annyiért nemlenne keresett és bestbuy !!
-
Luissimo
veterán
válasz
Hammon Serra #7865 üzenetére
ennyipénzért nemlesz benne egyiksem.
-legyen kapacitív kijelzője, nembaj ha nem 4:3-as
-legyen kellő memóriája (min 512)
-legyen okosítható.
-stb stbszerintem kicsit olvass vissza...
-
Luissimo
veterán
kösz urak, az uj winamp felrakása megváltotta a világot.
mostmár csak ki kell tölteni a kedvenc adók listáját és mehet a rédijózás a mindenhol és közben a lázas munka látszatát lehet kelteni.
mindenkinek küld egy puszit az aszisztensem a jó megoldásért, énmeg szépen mellébujok aludni, pá, kezeket a paplanfölé.
mit üzentek a lánynak? ?endzsigabi, nekedmár az ágyban a helyed régóta, már holnap van :-)
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #7843 üzenetére
folyt köv., közben lejárt a szerkesztési idő:
-amikor ráklikkelek a honlapon a hangszóró ikonra , akkor felajánlja a következőket, hogy mivel nyissa meg:
-Galéria
-Opera mobile
-Rock Playerennyi.
az opera mobile elakarja menteni valahová, a rockplayer meg kb. 5 másodperces szuttyogás és sötét képernyő mellett lejátszik belőle 3 másodpercet.
ha az elmentett file-t akarom megnyitni Winamp-al vagy Astro Playerrel, azok meg nemtudnak vele mit kezdeni.
Próbáltam néhány internetes online rádiot is előkapni, de azokba meg nemtudtam beilleszteni a linket , hogy mitakarok, csak a saját beléjük égetett állomásokkal voltak hajlandók foglalkozni.tehát patthelyzet van de inkább betlire állok.
-
Luissimo
veterán
én pedig a következővel szívok:
online szeretnék rádio élő adást hallgatni,(klubradio.hu)
195.70.62.190:8080/96kbit.m3u
ez a fájl, amit letölt, ha ráklikkelek az ikonra.
Ha rockplayerrel megnyitom, kb 1 másodpercet játszik le belőle.ezt az asztali pc-n a win media player vagy a winamp símán lejátsza.
a droidos winamp, aztmondja ismeretlen filetipus, az astro player sem kezd vele semmit.van valami furmányos lejátszóprogram, ahova ezt belinkelem és szépen lejátszaná ?
vagy valami más megoldás ? -
Luissimo
veterán
az áruk valoban meggyőző, csak kicsit arrébbvannak
Én mondjuk Nagytétényben találtam egy boltot, ahol vannak hasonlók, de csak nagyusb-->mini usb relációban, (200 forintért) a micro az hiányzik nekik.
(majd lehet hogy megmutatom nekik, hogy hol a nagyker , kösz.Fontos szolgálati közlemény PROTEKT fórumtárs részére:
FORDULJ HOZZÁ BIZALOMMAL, ÜGYES ÉS SEGÍTŐKÉSZ, ARANYEMBER !! -
-
Luissimo
veterán
igen, a 18.-ik, pontosan.
hogy hágyszor tizennyolc? nemmondom meg !
(illetve 18-al osztható volt )szerintem ha valaki leüti a cuccost és örül neki, hogy mostmár az övé, akkor enyhénszólva is elöntheti az agyát a vér, amikor kiderül, hogy rosszul hiszi és feleslegesen harcolt az árverésen !
Egyáltalán nemcsodálom, ha nem semlegest adott hanem negatívot !
hasonló helyzetben magam is lehet azt tenném, ha nagyon pofára ejtenek.
Ezt nemlehet tőle sértésként felfogni, hiszen pofáraesett.
Csak kevés empátia kell hozzá, hogy megértsük. -
Luissimo
veterán
válasz
hun_gery #7729 üzenetére
nekem ebből nemderül ki, hogy melyikteknek van igaza és ki a nagyobb taho (nemírok parasztot, mert azok tiszteletreméltó földműves munkásemberek és nem olyanok, mint ti :-))
de,
ha kérhetem, a születésnapomon kerüljétek az eféle szemé(t)lyeskedést, mert rontja a nap fényét és hangulatát.Intézzétek privátban.
(szerintem, ha valaki leüti a cuccot, akkor megvette, jár neki.
(mondjuk a vateraszerint is :-) )persze vannak vis major körülmények, de a normális emberek kompromisszumkészek és megegyeznek :-)
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
very well, thx for your question !
Az élet egy küzdés, maga, mostéppen a Tré-Home-al vívok nagy csatát, mert nemenged hozzájutnom 9990-ért egy Ideos Slim 7 -hez , meg egy wireless routerhez, meg egy 1000 Ft-os mobilnet előfizetéshez, pedig hűséges kuncsaftjuk vagyok, odahordok nekik 30 kHuf-ot havonta, a tévé+telefon+kábelnet+2 mobil előfizura.
Erre kitalálják, hogy hiába írok alá még 2 év hűséget a NETre , akkor sem vehetem meg, mert Paletta csomagban vagyok és ahhoz nem jár .
De ezt így leírva sehol nem tudták eddig bemutatni, én pedig hivatkozom arra, hogy ha nincs igy leírva, akkor mehet.
Már a harmadik reklamáló levélváltáson vagyok velük túl .
Mit csináljak velük ?
Lehet szolgáltatóhűségemet átgondolom és elvonulok másik szolgáltatóhoz, hogy kiszolgáljon.
Ha már nem kell nekik a pénzem -
Luissimo
veterán
válasz
coyote66 #7444 üzenetére
te figyu, ezeket a kérdéseket miért nem a megvásárlás előtt tetted fel és akkor hátha lebeszélhetett volna róla valaki és ajánlottvolna egy másik kütyüt !!
Fóruma azért van nekije, ha már tisztáztad magadban, hogy mit is vettél ..
mondcsak GOOGLE van a gépeden , hogy keresgélj ??
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
nem saját képek, de az enyém is ugyanilyen.
Méghogy nincsen hűdenagy támogatása??
Gery, tesem gondolod komolyan !
Naponta új és új ROM jön ki rájuk, lehet válogatni. -
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #7368 üzenetére
pl. ittenvan a legjobb ár-érték arányú szerkezet.
könnyedén frissíthető, nincs inkompatibilitás -
Luissimo
veterán
válasz
kelzsoca #7365 üzenetére
naugye mondomén, hogy hatalmas bakik voltak az elején, emléxem !
"Olvastam az első hsz-ben az inkompatibilitási dolgokat és az lenne a kérdés, hogy ha beszerzem az apk-t és úgy telepítem, akkor igazodik a képernyőfelbontáshoz a játék vagy lesz alul-felül fekete csík?"
résenvagyok ám !
-
Luissimo
veterán
Óó, én egészen más emlékképekkel élek az elejéről...
(de lehet hogy keverem a söntést a montázzsal és neked van igazad. Akkor a Flasht nemvitte. vagy a jutyubot. vagy a skype-ot (azt mondjuk az enyém sem, csak másodjára) vagy a wifi szarakodott. vagy a G szenzor. )
vagy valami. -
Luissimo
veterán
válasz
kelzsoca #7360 üzenetére
nem ájuldozunk, bakker, csupán leszögezünk egy tényt.
(tudod, azért jó, mert olcsó, mint anno a Bléd ).
De ez kapásból tudta azt az USB hostot, amit a Vétek x70-re csak nagysokára reszeltetek rá, komoly kínok és átkok közepette
pl.
3D-s GameLoft játékokat röccenés nélkül viszi.
ez van.
kici, kínai, működik.
vanilyen. (is) -
Luissimo
veterán
Ittenvagyok
Stét.Én nem ezt használom, hanem az elődjét, a síma A8-ast.
(blututi, gps nélkül)
Deazonbanellenben,
Kollégámat rábeszéltem egy ilyen A8x-re, meg is rendelte, (meg is vámolták neki , asszem 6000+ volt) és már nála is van két hete.
De azóta nem találkoztunk, mert Ljubljanában dolgozott, csak beszéltünk, aztmondja nagyon jól működik a kicsike.
Szerintem ennyi pénzért teljesen rendben van, amikor én vettem az enyémet sajnos akkor még nem volt ez a modell...Misi , szerintem vágj bele.
-
Luissimo
veterán
válasz
macimeister #7308 üzenetére
bocs, az USB host nem fontos .
Ellenben erről jut eszembe, hogy a Huawei Ideos is képes már az uj ROM-al a picinykekis microuesbé csatlakozóján pendriveotolvasniakarommondani hostolni.
nem voda szerető vagy té gyűlölő az, hanem stick márka preferáló.
mázlid van, hogy egyáltalán működik így .Kelzsoca a megmondhatója, hogy ennél nagyobbnevű tabletták is válogatósak 3G USB stick ügyben.
-
Luissimo
veterán
válasz
macimeister #7299 üzenetére
szerintem egy USB HOST módra alkalmas kábelen keresztül kellene feldugnod az eszközt.
(milyen usb csatlakozó van a kütyün? ) -
Luissimo
veterán
válasz
zacsek21 #7260 üzenetére
semmi degrada nemvolt benne,
csak az jutott eszembe róla, mikor az egyetemen a vegyész ötödéves csinibaba csillogó szemmel odaáll a prof elé és közli
-Professzorúr, nagy hírem van, feltaláltam a szert, ami mindent old !
-Gratulálok kollegina. És mondja, miben fogja tartani ? :-) ? -
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #7235 üzenetére
vannak olyan kivételes esetek, amikor a lé határozza meg a tudatot, ezért mégiscsak kicióccókínait vesz az emberfia, tudod.
tudodhátnálunk is kibírnának osztogatni az oktatási intézmények egy-egy ilyen 35 dolláros kütyüt, de nemakarnak.
mimegmég a navinkon is internetezünk, pedig annak a kezelhetősége fel sem veheti a versenyt ezzel a kütyüvel.
ócsóhúsnak jeligére...@ pckownz:
én nemnyomulnék szívesebben Ipad2-vel.
Sokminden mással igen, de azzal nem. -
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #7231 üzenetére
Namérmár?
Ha a lányodnak osztogatnák a suliban, hogy ezzel netezzenek, ne a kis zsebtelefonjukkal, szünetekben, akkor szerintem te is megvennéd neki.
(aztán otthonmeg kipróbálnád, hogy leellenőrözzed merre csavargott a kibertérben)
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Lacc<cs:s> #7169 üzenetére
azért vannak kivételek, ne általánosítsunk :-) :-)
[Itt egy olcsó táblagép, minden földijóval ellátva :-) :-)] -
Luissimo
veterán
válasz
szponzor #7069 üzenetére
mennifog a skype is, hangban már megy, videoval is majd mennifog szerintem nemsokára.
office is lesz.
ahogy elnézem minden lesz, csak várnikell.
nem az oprendszer a gond szerintem, haneminkább az ezerféle vas, amin mennie kéne.
valaki itt a multkor jól rátapintott a hátulütőjére, egyféle oprendszert nemleht ugy ráhuzni százféle vasra, hogy mindent tudjon.
kell valami kompromisszum :-) :-) -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Dreamie #6931 üzenetére
És képzeld el, hogy engem kizártak a zakcijóból, pedig sok pénzt behordtam már a kasszájukba.
(IPTV+ telefon+kábelnet csomag, Paletta díjcsomagban összefogva 14900-ért)
De mivel a Paletta szerintük egy másik akcios ajánlat, mivel abban van az internetem, igy már nem élhetek a hűségidő meghosszabbítás utáni olcsó hozzájutás lehetőségével !!
már két napja harcolok velük, kapjákba !!
Asszem elfogom őket hagyni, ilyen csalárd leszek... -
Luissimo
veterán
na, ezt valoszínűleg sosem fogjuk megtudni ...
@ Zodiak, ITT VAN WETAB, már mutattam, anno
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
zsomle98 #6185 üzenetére
azér egy fotó kevés a gagyiság megitéléséhez :-)
ha "csak" 50-ed van rá,akkor azért bizonyos kompromisszumokat meg kell kötnöd, mert ha nem, akkor vegyél G TABot, duplapénzért :-) :-)
szerk,
Peat, rá se ránts, nemmondtál te semmi rosszat, teljesen igazad van a dologban :-) :-) -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
megalover #5968 üzenetére
szerintem az nemteljesen ugyműködik, ahogyan te gondolod.
Ahhoz kétfajta net elérés szükséges az eszközön legalább."A nem túl bonyolult program lényege, hogy az aktív internetkapcsolattal rendelkező – praktikusan mobilinternetes vagy vezetékes kapcsolatot használó – gépre telepítve hozzáférési pontként (routerként) működteti a beépített vezeték nélküli hálózati vezérlőt, így a hozzá kapcsolódó gépeken is lesz internetelérés"
Ebből a mobilnet továbbosztását wifin már most is tudja az android, vezetékes LAN csatlakozás meg belátható időn belül nemigen lesz a droidos mobilokba beépítve (hálistennek)
Tehát én nemfűznék ehhez a dologhoz tul nagy reményt.
-
Luissimo
veterán
vagy így esetleg : www.index.hu/tech/2011/07/21/elkeszult_a_thinkpad_tablagep/
-
Luissimo
veterán
én kaptam egyik fórumtársunktól epub formátumú könyveket, most a Sarti strandon a napernyő alatt olvasgatva, meg kell hogy állapítsam, hogy kiválló !!
Leslie L Lawrence pl.
jó az olvashatósága a nappali fényviszonyokkal és éjszakaira állítva is kiváló.
egy nap, egy könyv jeligére tudom ajánlani a DROPADot. -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
megvagyok elégedve :-)
8 órája van bekapcsolva a dropadom, itt ülök vele a diofa alatt, netezek, skypeolok, nimbuzz , gmail fut és most jutott 10%-ra töltöttségügyileg, most kell feldugnom.
jó ez a Gingerbread, előtte nemtudott ennyit :-) :-) -
Luissimo
veterán
hacsak ugynem.:-)
ujraolvasva mostmár látom, hogy beállt a dokba :-)a dokkoló bekaphassa. :-)
nemjött le, hogy dokkolós baja van, mea culpa.
a töltőzsinór ugyancsak bekaphassa :-)(majdnem minden panasszal egyetértek )
főleg az ára drága.
akkortehát megéri egy netbook helyett vagy nemérimeg ? ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyaralás topik
- Bluetooth hangszórók
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest