-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luissimo #6696 üzenetére
FOTA-n nem ment a frissítés, elkezdtem utánanézni, hogy lehet manuálisan, a firmware-t letöltve frissíteni. Csak az nem volt töredelmesen leírva a Tutorialban, hogy csak és kizárólag microSD kártyáról történhet a manuális frissítés, SD és egyéb usb-s adathordozóról nem. Ezzel szenvedtem fél napot....
És nagyon sokaknak nem egyértelmű, hogy hogyan is működik minden "normális" tablet, de utólag én is tudok nagyon okos lenni...
Mellesleg itt semmi billentyűkombinációról nem esett szó (tutorialban sem)!Továbbra is az a bajom csak, hogy beépített facebook app jelenleg nem telepíthető a tabletre, habár a 3.2 pozitív eredményt hozott, sokkal stabilabb a rendszer, nem fagy ki a böngésző index.hu és facebook alól, és a youtube is akadás és problémamentesen megy, viszi a HD videókat. Egyszóval elégedett vagyok (Végre)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sorozatok
- Windows 10
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest