- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luissimo #6696 üzenetére
FOTA-n nem ment a frissítés, elkezdtem utánanézni, hogy lehet manuálisan, a firmware-t letöltve frissíteni. Csak az nem volt töredelmesen leírva a Tutorialban, hogy csak és kizárólag microSD kártyáról történhet a manuális frissítés, SD és egyéb usb-s adathordozóról nem. Ezzel szenvedtem fél napot....
És nagyon sokaknak nem egyértelmű, hogy hogyan is működik minden "normális" tablet, de utólag én is tudok nagyon okos lenni...
Mellesleg itt semmi billentyűkombinációról nem esett szó (tutorialban sem)!Továbbra is az a bajom csak, hogy beépített facebook app jelenleg nem telepíthető a tabletre, habár a 3.2 pozitív eredményt hozott, sokkal stabilabb a rendszer, nem fagy ki a böngésző index.hu és facebook alól, és a youtube is akadás és problémamentesen megy, viszi a HD videókat. Egyszóval elégedett vagyok (Végre)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest