Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv ismét. Valami nem kerek. Megtaláltam már ezen a vacak tableten a normális Market-et(még mindig nem play), de próbálnék letölteni és állandóan failed. Ha gépen jelentkezek be az accountommal akkor ki is írja, hogy nincs hozzárendelt eszköz. Mi az ami kimaradt, hogy nem ismeri fel? Köszi!
-
Gyerekek. Ezen a WonderMedia WM8650-es csodagépen milyen market van, merthogy nem android az 100%. Valami App Market külön kellett rá regelni is, de ez nem az igazi.
-
Tegnap volt a kezemben egy 7"-os 25eFt-os tablet 2.2-es froyo-val rezisztív kijelzővel... hát huh még a hideg is kirázott tőle olyan szar. Szeretnék venni egy 10"-os tablet-et(bár lehet, hogy csak 1 hétig érdekelne utána polcon lenne[ettől félek is]), de ami jó és nem szaggatós az iszonyat drága. Max 40eFt-ot adnék egy tablet-ért de az ne szaggasson nekem. Olyat meg hát valljuk be nemigen fogok találni. Ja meg GG-s legyen, úgy meg mission impossible.
-
Üdv. Láttam már, hogy mások is kérdezték, csak választ nem kaptak. Szóval van nálam egy WondeMedia WM8650 típusú tablet, és az lenne a kérdésem, hogy van erre valami custom rom szerűség? Mert ezzel döglassú, tudom, hogy amúgy sem egy sebességbajnok, de talán van jobb hozzá, mint a 2.2-es froyo. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest