- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Boldika11 #29581 üzenetére
Komolyra és higgadtra fordítva a szót, egy apple termék nem férfinak való. Nőknek, anyámasszony katonája formátumú, technikához nem nagyon konyító "férfiaknak". Olyannak való, aki tényleg nem ért a kütyükhöz, a velük való foglalkozáshoz és fejlesztgetéshez, egyre jobbá tételhez, ami utána következik. Aki megelégszik a megkockáztatom szép dizájnnal (bár a téglatest az mindig is csak egy téglatest marad...), jó anyaghasználattal, szép csomagolásban kapott, de rendkívül jól megmarketingelt, tévesen státusz-szimbólumnak tekintett, többnyire zárt és korlátolt, tudás tekintetében egyáltalán semmi extrát nem nyújtó cuccal. Van egy ismerősöm, találkoztam vele nemrég egy megnyitón, és tudjátok mi volt az első dolga, amikor odajött? Kivette a zsebéből ezt a téglát, és azt mondta, "iPhone!", "Ahhaaaa...", mondtam, majd hozzátettem "Ki nem szarja le!". Mekkora homályban vannak egyesek...
-
-
spiritex
veterán
válasz
Chaser #29316 üzenetére
Nem most írtad, de annyira egyetértek veled. Ma áthívott magához a szomszédom, hogy segitsek neki beállítani a kütyüjét, amit most kapott ajándékba a szolgáltatójától, ami egy iPad volt. Döbbenetes mennyivel szebb képe van a Crystal-nak és hogy mennyivel gyorsabb. Ha ingyen elcserélné velem, akkor sem kéne. Szörnyű a kijelzője! Még egy nyavalyás pendrive-ot sem lehet rákötni...
-
-
spiritex
veterán
válasz
Ateess #28692 üzenetére
Nem tudom, hogy érdemes-e egy androidos kütyüt egyáltalán TV-re kötni, pláne, ha filmnézéshez kell. Nem tudom biztosan, de akkor kérdezném is a szakértőket, hogy az android képes a megfelelő frekvencián hajtani egy plazma vagy lcd tv-t? Tehát, hogy a kadencia pontos legyen. Tudják a tabletek 23.967-re állítani a tv-t és azon is szolgáltatni a 24p-s filmeket? Mert ha nem, akkor a Hdmi kimenetnek nem sok értelme van..
Na jó, lehet, hogy valaki csak képeket akar nézegetni a tv-jén, úgyhogy akkor, ha nem tudja, akkor csak filmezésre nem alkalmas.. -
spiritex
veterán
válasz
Ateess #28676 üzenetére
A WayteQ magyarországi Support-ja szerintem kiváló! Az esetleges firmware hibák rövid időn belül mindig javítva vannak, úgyhogy csak ajánlani tudom, nekem csak pozitív tapasztalataim voltak, amikor még megvolt a 70w-m. A saját fórumja is egy élő, mindig segítő közösség, a mostani kínai gépemnek igaz, hogy nincs sok baja, de sajnos a fórumozó közössége sem olyan élő. Ezt hiányolom egy kicsit..
-
spiritex
veterán
válasz
kovacspityu2 #28658 üzenetére
Ainol Novo7 Crystal!
-
spiritex
veterán
"Mondjuk péhátévét még sosem néztem (sokakkal ellentétben)), viszont sportközvetítést igen (ezzel gondolom nem vagyok egyedül...), úgyhogy igenis jelentős korlát ennek hiánya."
Akkor én miért tudok sportközvetítést nézni online? A tenisz meccseket rendszeresen egy külföldi bet365-höz hasonló oldalon követem, ha nem adják a tévében..
-
spiritex
veterán
Ainol NOVO7 Crystal Antutu Benchmark: 8828 pont.
-
spiritex
veterán
válasz
blade007 #28491 üzenetére
Tudom, hogy írtál priviben is, mert nekem sajnos olyanom volt a legelső tablet, de most itt válaszolok, mert mást is érdekelhet, hogy az edigital oldalán, ha bepipálod, hogy mutassa a kifutott termékeket is, akkor ott van kb. 500 hozzászólás, ebből kb. (100 az enyém), és ott minden infót megtalálsz.
-
spiritex
veterán
válasz
ufonauta #28431 üzenetére
Meg vagy lepődve? Hiszen ugyanaz a veszprémi hungaroflotta a forgalmazója, mint a Navon tableteknek! Erről ennyit elég is elmondani szerintem... Sőt azt mondom, hogy annak még örülni kell, ha garanciális időben megjavítják egyáltalán a gépet és nem küldik vissza avval, hogy idézem: "A gép nálunk nem produkálta a leírt hibát!"
-
spiritex
veterán
válasz
Elek23Elek23 #28321 üzenetére
Én nagyon tudom ajánlani a 25-27e-be kerülő Ainol NOVO7 Crystal-t, de az kintről van, és csak kockázat-bevállalósaknak való.
-
spiritex
veterán
válasz
dugesz77 #28291 üzenetére
A film sebessége szempontjából nem igaz, hogy otthoni körülmények között ne menne a 24p. Az pedig már technikai kérdés, hogy pl. egy plazma tv gyártója hány frekvencián oldja meg a 24Hz-et, de az a film sebességére nem lesz hatással, mint pl. az 50-es Pal Speed Up. Mindenesetre, a windows-ban 23Hz-et kell beállítani, mert az felel meg a 24p-nek, emellett pedig a tv-nek alkalmasnak kell lennie a 24p-re, és gyönyörűen mennek a 24p-s filmek otthoni környezetben.
-
spiritex
veterán
válasz
Mezcal #28143 üzenetére
Azért a hátrányairól is érdemes említést tenni a Crystal-lal szemben:
- még nem JB-es!
- az első és számomra sokkal fontosabb kamera csak 0.3 mpixeles és NINCS középen!
- számomra csúnya széles kávája van.
- az a "pár ezer" az minimum 10 ezer, mert 37 alatt nem lehet kapni, a Crystal pedig maximum 27! -
spiritex
veterán
válasz
nyirog #28119 üzenetére
Tőlük rendeltem a Crystal-omat. Maximálisan elégedett ügyfél vagyok. Minden e-mailre rövid időn belül válasz, élő, tehát Zöld logós chat-re azonnal, csomagra 15$ írva, minden tartozék, többek között EU-s töltő megérkezett. PayPal fizetési lehetőség van. Úgyhogy csak ajánlani tudom őket! Singpost-tal küldték, azt hiszem huszonpár nap alatt kaptam kézhez, a PayPal-on kifizetett árhoz pedig nem társult semmilyen járulékos költség...
(#28121) nyirog
Ahogy gondolod, de járj utána, hogy az is ennyire hibátlan-e, mint a Crystal, mert nem mindegy, hogy vacakolni akar-e az ember állandóan firmware-ekkel, vagy élvezni azt, amire vette. -
spiritex
veterán
válasz
Chaser #27672 üzenetére
Pontosan! Ezt pofázom már 1 hónapja, hogy csúcs a kis gép!
Persze, logikus, hogy nem látod szükségét a fórumozásnak, mert nincs vele gond, a nagyon lassan csordogáló topicja is ezt támasztja alá. Akkor téged sem zavar az angol nyelv.. mert én még mindig a gyári rom-mal használom, nem látom szükségét a cserének.
-
spiritex
veterán
válasz
buta29030 #27457 üzenetére
Tudom miről beszélsz, az első szar Navon-omnál ugyanez volt, nem is tudtam gondtalanul megnézni egy filmet sem. A mostani Crystal-nál szerencsére már nem jelentkezik a dolog, nagyon jó a hang, direkt figyeltem, füleltem, de tényleg nincs semmi zavaró jelenség. Teljesen csend van, ha a film lehalkul!
-
spiritex
veterán
válasz
N.Zola89 #27453 üzenetére
Az én Crystal-omhoz is töltőkábelből csak egy USB x mini usb kábel jött, de a nagy USB-s végét nem csak a PC-be lehet bedugni, hanem egy olyan 220V-os USB bemenetes töltőbe is, amiről az előbb beszéltem, és amit adtak is hozzá, ráadásul találtam ottthon egy USB x 3,5 mm-es töltőcsatlakozós kábelt a fiókban, így azon a töltőnyíláson keresztül is tudom tölteni, talán valamivel gyorsabban feltölt onnan.
(#27456) edk-
Igen, ez, de nem árt, ha 5V 2A-es a cucc! Sőt! -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
kovacspityu2 #27275 üzenetére
Nem tuti még. Nekem 5 nap volt és mégis sima volt a vége...
-
spiritex
veterán
válasz
b0bcat #27227 üzenetére
Lehet, hogy unalmas leszek, de ha már így felhoztad, akkor még egyszer leírom, hogy nekem ez a Crystal-om addig marad, amíg el nem romlik. Nincs szükségem másikra. Amióta megvan nem is kell a topicokat bújnom (csak függőségből teszem), mert már nem arra használom, hogy kísérletezzek rajta, hogy mik a hibái, és kiderítsem mik a hibák megoldásai, hanem amire való, játékra, olvasásra, netezésre, skype-olásra, e-mailezésre. Egy megbízható mindennapi eszközzé vált. El sem hiszem, hogy 25-27e ft az ára, mert az a megbízhatóság, amivel rendelkezik, csak egy 70 ezres kategóriában várható el szerintem.
-
spiritex
veterán
válasz
Emi1986 #27207 üzenetére
A Navon-t továbbra sem ajánlom, mert nekem az első tabom Navon volt, és borzasztó volt a terméktámogatása. Nincsenek frissítések, nincs normális szerviz, nincs fórum, csak a szerencse, ha kifogsz egy hibátlan példányt, vagy a szívás.. nekem az utóbbi jutott...
(#27209) Emi1986
Szívesen. Ha konkrétabban érdekel, kifogtam egy példányt, ami a Skype-tól 3 másodperc alatt lefagyott. Angry Birds Space-től kb. 3-4 perc alatt fagyott. 1 hónapot vártam, mire visszaküldte a hungaroflotta, hogy 150 óra tesztelés alatt nem produkálta a hibát, érdekes, mert nem volt náluk annyit a gép... egyeztettem az edigivel. Szóval nem ismerték el a hibát, frissíteni ugye nem tudták, mert nem foglalkoznak a frissítésekkel. Legegyszerűbb volt visszaküldeni. A cserekészülék valahogy eszükbe sem jutott... Bekapcsoltam a boltban, és 2 perc elég volt, hogy lefagyjon... mily' érdekes, náluk "150 órát" gond nélkül ment... Na hagyjuk, még mindig mérges vagyok rájuk, pedig már a 3. tabomat nyúzom. -
spiritex
veterán
válasz
Emi1986 #27202 üzenetére
Igen, igazad van, de mivel van bluetooth-ja, avval egy külső gps-mudul simán működhet.
Itt azért jóval olcsóbb, és ráadásul kapsz egy csomó extrát:
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-fire-deluxe-ips-android-4-0-tablet-pc-capacitive-amlogic-dual-core-1-5ghz-16gb.html -
spiritex
veterán
Elég sok tabletnél fellép az a jelenség, hogy Sleep (alvó) módban pattog a hangszóró. A WayteQ 70w-nél megoldotta a dolgot a gyári Naptár alkalmazás letiltása, de más tableteknél sajnos nem segít ez.
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet és hogy hogyan orvosolható? -
spiritex
veterán
válasz
Gebriel #26725 üzenetére
Bezárni nem tudod a folyamatokat, mert az operációs rendszer dönt, te csak jelzést tudsz adni az android felé, hogy mit zárhat be felőled. Azt pedig úgy lehet, azt hiszem ICS óta, hogy megnyomod a task választó gombot és kihúzod őket félre.
Ha olyan programokat akarsz lezárni, amik megjelennek a Feladatkezelőben, az Aktív alkalmazások között, azokat meg csak a sima Befejezés gomb-bal lezárod. -
spiritex
veterán
válasz
Crytek #26693 üzenetére
Igen az! Tök jó cucc komolyan mondom. 2 hete használom és NO bug! Nem is értem.. Na jó, ennyi idő alatt 1x nem akart bekapcsolni a wifi, de bekapcsoltam a repülőmódot, majd ki és egyből csatlakozott is a kicsike. Meg picit ropog a ház, ha csavargatják, de ki tenne ilyen őrültséget
-
spiritex
veterán
válasz
szilacus #26684 üzenetére
Szerintem egyrészt olyan olcsók, hogy ezen én nem aggódok. 50-60e-nél már meggondolnám a dolgot, de így 20-25e körül... Nagy baja ezeknek egyébként nem lehet hardveresen, különösen, ha vásárlás előtt utánaolvasol, hogy van-e típushibája a készüléknek, a többit, a szoftveres dolgokat (ha vannak) meg orvosolják a rom-frissítések! Ahonnan én rendeltem a Crystal-t (gadgetgreats) ott meg kipróbálják a cuccokat mielőtt postáznák őket, és én erre külön kértem is őket, hogy tuti hibátlant postázzanak, és így is tettek.
-
spiritex
veterán
válasz
Chaser #26665 üzenetére
"Sztem nekem kicsi lesz a 7"
Hát én megmértem egy digitális mérlegen a korábbi 7"-es wayteq tabletemet, 375g-ot nyomott, majd a crystalt, ami meg 335g-ot, és hát nekem nagyon jól esik az a mínusz 40g! Sokkal kényelmesebb kézben fogni. El se tudom képzelni, hogy sokáig kézben tartsak egy nehezebb kütyüt..
(#26668) tjb007
Köszi a felvilágosítást!
És a Crystal-os tippet is, mert annak idején Te hívtad fel rá a figyelmünket, és nagyon-nagyon nem bántam meg a választást, köszi még egyszer! -
spiritex
veterán
válasz
vertigojames #26646 üzenetére
+ (#26649) Chaser
+ (#26650) vertigojamesTévedés! A Crystalban LG IPS screen van: [link] és szerintem inkább a gyártónak kell hinni és nem a kínai webshopoknak..
Egyébként nekem ilyenem van, és tényleg ámulok még mindig a képminőségén! -
spiritex
veterán
válasz
kovacspityu2 #26581 üzenetére
Az enyém singpost-al jött, ott 2 vagy 3 nap kellett mire bekerült a rendszerbe.
A tiéd a chinapost-on jön, de szerintem itt is valami hasonlóra számíts. -
spiritex
veterán
válasz
Stauffenberg #26366 üzenetére
(23366#) "1.) Unalmas, hogy még akadnak akik mindig az Apple-től másolnak. Ez hol jelenti, hogy mindenki tőlük másol?"
Már megbocsáss, de a mindenki az mindenkit jelent, szerintem:
(26355#) "Nem azon a Concorde gépen megy a vita, hanem a kolléga képtelen felfogni, hogy mi az a formatervezés és miért unalmas az, hogy mindenki az iPad design-t másolja."
-
spiritex
veterán
válasz
Stauffenberg #26366 üzenetére
-dupla-
-
spiritex
veterán
Hoppácska:
http://index.hu/tech/2012/11/12/21_millio_dollarert_vett_orat_az_apple/ -
spiritex
veterán
válasz
Stauffenberg #26355 üzenetére
...amit az almás kollégák mellesleg az 1969-es Űrodüsszeia c. filmből másoltak.
Íme a bizonyíték:
http://youtu.be/JQ8pQVDyaLo -
spiritex
veterán
Na, megneztem neked, mindegyik browserben ujra kell nagyitani, ha al-linkre mesz, Opera, Dolphin, Maxthon, Firefox. A dupla katt viszont megold mindent. Vagy amit mar irtam, hogy 100 helyett 150%-ot adsz meg alap nagyitasnak.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
vizimento #26280 üzenetére
Gepelni tudsz benne magyarul, tehat billentyuzetnek valaszthatsz magyar nyelvet, de a rendszer nem tud magyarul. Engem nem zavar, mert win-bol is vilageletemben angolt hasznaltam, de ha valakinek ez gondot jelent, akkor csak felteszi a PH-es Soulfire kollega SoulGEM Romjat es mar benne is van a magyar nyelv!
-
spiritex
veterán
válasz
bpmcwap #26253 üzenetére
Igen, én voltam az egyik ilyen, és tényleg, mióta megvan, csak örülni tudok neki, mert semmi hibája! Erős és stabil wifi, erős akku, gyors, szép kijelző, és sok hiányosság nem jelentkezik, mint az előző két tabomnál. Pl. már MX Player alatt is teljes képernyőn nézhetek filmet (nem csak a gyári lejátszóval), mert szépen eltűnik az alsó status bar!, nincs a néha jelentkező wifi bekapcsolási probléma, mint az előzőn, a gyári böngésző szépen és gyorsan scroll-oz, usb-ről is tölthető, és kikapcsolt állapotából nem kapcsol be ettől, sorolhatnám... 26-ért best buynak tartom továbbra is!
-
spiritex
veterán
Aki ért hozzá kérem segítsen, hogy egy 5V 2A-es adapter (pl. ez) ugyanaz-e, mint egy 5V 2A-es töltő? Tehát pl. egy routerhez való adapter használható tablet töltésre, ha a paraméterek stimmelnek? Ha nem, akkor miben térnek el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest