Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
spiritex
üzenetére
Ennyi marhaságot rég olvastam. Az már nem is férfi, aki nem akar mindennap más főzött rommal kísérletezni a telefonján, hanem egyszerűen csak használni akarja? Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy az embereknek más hobbijuk is lehet, mint azzal tölteni az időt, hogy az androidos kütyüjüket buzerálják egész nap? És ki tudnak fizetni néhány EUR-t pár alkalmazásért, nem csak a warez jár az eszükben? Én iphone-t használok, de az androiddal sincs semmi bajom, együtt tudnék élni vele, sőt éppen egy androidos tabletet akarok venni, azért látogatok mostanában többet ebbe a topikba. Az más kérdés, hogy magam is utálom azokat, akik az iphone-t státuszszimbólumnak tartják, és úton-útfélen mutogatják. Én nem tartozom közéjük, hanem egyszerűen szeretem használni az ios-t, azért tartom. De ne várd, hogy bárki is leboruljon előtted, mert most megmondtad a tuti frankót az embereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- További aktív témák...
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX