- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Mi is
-
Milka 78
nagyúr
Nem de ez ugyan az a "biznisz" mint a PC-s világ.Ha egy új generációs soc jön a piacra ami erőssebb az jelenlegi termékkínálatnál,akkor egy app optimalizációja , minimális hardver igénye is változhat.Bő 1 éve az Rk3188 is egész jó volt játékra.Most 1 hét Rk-s tabozás alatt több játékba is belefutottam ami kifektette a gépet hiába butítottam agyon.Netezésre olvasgatásra általános használatra (kompromisszumokkal) még okés ,de teljesítmény/fogyaszltás szinten elavult és az optimalizáció/támogatottság is csökken.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
miska17 #55091 üzenetére
Szerintem a 8.3 ideáis a feladtra.A Snap 600 nem egy friss hajtás,de bőven van még potenciál benne...viszonyításképpen én Snap 400-as Lg 10.1-est használok ami egy lépcsővel gyengébb (bár kissebb a felbontás) és kifejezetten elégedett vagyok vele(játék,net,olvasás).
Rockchip már most elavult,legalább is a 3188 ig bezárólag,inkább hanyagold.
Az Intel erős soc,de még mindíg kérdőjel számora,főleg hogy az eggyik legkedveltebb játék (Real Racing 3) nem indul el egyetlen Asus/ Intel soc-s gépen Nov 12-ő óta (gondolom majd javítják),így én még mindíg valós problémának érzékelem az x86/Android Appok viszonyát (biztos javulni foga jövőben a helyzet és elkezdenek normálisan optimalizálni,csak az időpont a kérdés).Persze a legtöbb alkalmazás vígan fut rajtuk,csak néha belefut az ember egy-két idegesítő dologba.Megjegyzem főként játékok terén van ez a hiba maga az Android os száguld rajta.
E téren a Snapdragon legalább nem lutri. -
Milka 78
nagyúr
válasz
rObika8802 #55053 üzenetére
Van topickja ott leírtam bővebben,de nagyon elégedett vagyok vele.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Lupi00 #55037 üzenetére
Wayteq 7q/8q a legolcsóbb játékra (tehát RR3,Asphalt 8 és társai) is ajánlott tab.A 4x1.2 önmagában semmit sem ér,mert kéne mellé egy erősebb gpu.A Kronosban PowerVR Sgx 544mp van míg a fentiekben Mali450mp ami frisebb/támogatottab motyó,jobb választás játékok szempontjából.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
maxika2004 #54999 üzenetére
Szerintem több esetben is válaszoltak,de akkor összefoglalom...
Jóval gyengébb,sokkal jobban fog futni rajta a játék ami jelen esetben a 8127-es&Mali450mp-vel szerelt Wayteq 7q. -
Milka 78
nagyúr
Egyáltalán mit szeretnél a tabtó?Játék (ezen belül is komolyabb RR3 és hasonló szint,vagy csak angry és hasonlók),vagy csak másodlagos a játék és inkább olvasni netezni akarsz rajta?
Különben régi Intel soc,ugyan az mint a Tescós tabba szerelt csak abban egy nyúlfaroknyival nagyobb a felbontás. -
Milka 78
nagyúr
válasz
AndrewBlase #54873 üzenetére
Wayteq 8q 32 ropiért (tegnap 29 volt) és ez alatt nincs ajánlott 8 colos tipus.Van még a 7q ami 24 ropi körül van,de az 7 colos.Ez kívül,tiszta lelki ismerettel itt senki sem fog ajánlani semmit,mert ez aalatta szint alatt kb az ipari hulladék/elavult szint található.
Különben olvasgatok a Tescós tab topickját és nagyokat röhögök,igazi sikersztori
2gb...nem 8gb...a tesztes példány 16gb-s...beszedik a polcokról...gps...ja még sincs...igazi Tescós színvonal,de ha ezen valaki is meglepődőtt akkor ideje az ébredésnek.A szomorú inkább az,hogy még be is dőlnek neki...CactuS : Még mindig okés és azért az árért még jobb,de alternatíva az Asus TF103cx (csak 8gb-s,viszont kicsit olcsóbb) .Tescós tabról fentebb...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #54821 üzenetére
Mondjuk az MM-ben egész jó 36-ért a 9x mert szép a képe nagyon csak ugye lomhább mint a Vonino...de a háztól házig gari az nálam is szempont volt az ősök miatt.Nálunk is marad,majd gari előtt intézem a sorsát és jön egy másik
RomiJosy : Van róla PH-s teszt és saját topickja+a kereső is hasznos e téren...
...szép kép,régi soc,netezni szoszo,durvább tele animált oldalakon már meg meg döccen (azért el lehet vele lenni),mert az soc túl van erőltetve ekkor felbontáson amiből következik,hogy játékra alkalmatlan,ja és frissítésnél,telepítésnél teljes az agyhalá (kevés app és az auto frissítés tiltásával kordában lehettartani valamelyest).Nyugis netezésre,PDF/olvasásra ideális,a látvány káprázatos,de ennyi.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
tjb007 #54789 üzenetére
Nekem egy automatával sikerült beszélnem
Igazából mind tudtuk,hogy ez lesz nem igazán lepett meg,de örültem volna ha tévedek.
Ftomm : Basszus...tipikus már alszok,de még nem kelek időpont.
Pedig azt hittem má feldobtad a PH-ra...nálunk apámat nem lehet leválasztani róla,teljes a szimbiózis
-
Milka 78
nagyúr
Ha már fekete péntek és edigi...
06-tól 06.35-ig küszködés a bejutásért és az oldalon maradásért.
Majd tíz perc küszködés után Nokia 530 kiválasztva (rendelhetö,18db)
06.45-től 10-45-ig. folyamatos ledobálás,fagyás.A rendelésnél nem lehetette kijelőlni az átvételtnmajd a fizetési módot...ha meg sikerül vissza b@szott a kezdőlapra.Ezt 10000x játszotta el,majd amikor sikerült fixálni a rendelést (ekkor már kissebb tömeg buzdított hátulról a munkahelyemen) közölte,hogy sajnos idő közben elfogyott és törli a megrendelést?
Ez egy komolytalan cég,komolytalan akciója,gratula hozzá -
Milka 78
nagyúr
válasz
tjb007 #54603 üzenetére
Természetesen a saját ár/tudás kategóriájában,hisz a kérdés is erről a szintről szólt.A 60-80 as kategóriában,fhd kijelzővel bitangnak számít már ha végre be lenne árazva és tényleg 70-80 körül kapható lenne (bár ha a Snap400 65-70-be fáj az LG-vel akkor sanszos,hogy ez több lesz).Hozzáteszem egy ilyen alacsony felbontáson meglepő dolgokra lehet képes egy Adreno 320 (ha még régebbi szériás is),főleg annak tükrében hogy a 305 is eddig minden játékkal megbirkózott (legrosszabb esetben is medium beállítás).Nem lennék meglepve ha a G Pad 8.3 Sanp 600-as erdményeit hozni tudná (vagy a körül érkezne meg),legalább is játékok alatt,de kíváncsi lennék a véleményedre,hisz engem is érdekelne ez a vas.
antibes2000 : Bocsi pongyolán fogalmaztam...ME103k ami sima 1280x720-as hd panel.
kissj83 : Ebben az ársávban,ebben a méretben nem nagyon van a két gépen kívül.Különben mindkét tab gyors,pörgős nem nagyon tudsz mellényúlni velük.A Plants sem égtelenül szaggat pusztán arról van szó,hogy más panaszkodott erre a játékra G Pad 7.0-ással ,hogy a Telefonján jobban/símábban fut (ami egy Xperia SP) és próbáltam kritukus szemmel belekötni.Nálamsa pálya betöltésnél döccen egyet ,de utána simán játszható kategóriát képvisel.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kissj83 #54580 üzenetére
A Plant vs pont erőforrásos game.Kipróbáltam az első 5 pályán 10.1-en és egész jól fut minimálisan szitál be az elején,de egy G Pad 8.3-ason szebben megy.Valami optimalizácios probléma lehet,bár szerintem bőven élvezhető szintet üt meg a játék futása.
A Memo 10 alatt az ME103-at érted,mert az még nem nagyon elérhető (viszont bitang soc lesz benne).
Az ME102-őt feljetsd el,elavult,túlárazott.
A TF103C/CX ami még szóba jöhet de a CX csak 8gb-s.Nem tudom van az ED-nél,be az MM/Euronics-ben van CX. -
Milka 78
nagyúr
válasz
nagyfejü #54424 üzenetére
Mivel játszana a gyerkőc,mert egy kicsit komolyabb Real Racing 3 alatt mindkét gép elhasal.
Mind a két tab azonos soc-ra (belsőre) épül.Nem mai darabok,eljárt felettük az idő van pár idegesítő betegeségük(kicsit darabosan mozognak,nem kímélik az aksit,telepítés,frissítés alatt teljes agyhalál/belassulás/akadozás...tehát kell hozzá a türelem).
A Wayteq 9x nek nagyobb felbontású,szép éles kijelzője van,de ekkor felbontáson küszködik a gpu.
A Madaras gép nagyobb monitorral rendelkezik,de kisebb a felbontás,látvány világban elmarad a 9x-től,ellenbe a kisebb felbontásból adódóan valamivel fürgébb játékok alatt.
Ha levesszük a játékot és előtérbe helyezzük a netezés,filmnézés,olvasás dolgot és maradunk az Angry Birds és egyszerűbb játékoknál akkor egyértelműen a 9x.Annak legalább van topickja/szakértője/háttere,ha gáz van tudnak segíteni itt is.
Ha meg kiegyensújozott játék/film/net gépet akarsz akkor a legolcsóbb gép ez Asus TF103CX,de az 58 .Lehet inkább lejjebb mennék egy mérettel és szereznék egy Wayteq 8q-t 32-ért.Az legalább sokkal kiegyensúlyozottabb szerkezet. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Tussky #54399 üzenetére
A 181CX csak 8gb-s amiből durván marad vagy 3.5-4 gb ami gyorsan betelik,ha feldobsz pár app-ot.A 8.0-án 11gb van szabadon erre a a célra.A 181c 16gb-s.Az Asusban erősebb az soc ami szépen látszik a szintetikus tesztekben,de napi használatban nem érzem ezt a fölényt.Viszont mindkét gép fürge,gyors,jól használható,inkább a személyes benyomás szokott dönteni köztük.
Hogy megéri e azt meg neked kell eldöntened.Nekem megérte az árát mindkét G Pad amit megvettem,de kár lenne tagadni,hogy 32-ért igen kedvező csomag minden előnyével/hátrányával együtt a 8q. -
Milka 78
nagyúr
Asus ME103k.Elég erős soc-t kapott ráadásul a fent említett 8 colosoknál kissebb a felbontása,így szerintem nagyon hasíta a gép.
Én pl.10.1-et használok és csak jót tudok róla mondani,stabil,fürge,felhasználó barát,viszont 200 euroért nem egy nagy üzlet (itt 64-ért is megkapható).Az Asus viszont 100 ropi itt (szinte nem is kapni itt olyan friss) és azért az más kategória mint az LG,leszámítva a képernyő felbontását,mert az mindkét gépnél ugyan az. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #54265 üzenetére
Basszus te állandóan belenyúlsz.Nálunk hibátlan (már amennyire a 3188 hibátlan lehet),nyoma sincs ilyen bebólintásoknak.Mondjuk a 79qci-nél megtanultam a készenléti üzemmód ellőzését és mindíg kikapcsolom.
Mondtam már,de mondom újra...nagy levegő,zsebbe nyúlás és vegyél egy normális 10 colost,vagy 8 col és 8q ha nem akarsz plusz költeni.Nekem 65-öt bőven megért a mostani masinám és a vele járó nyugalom. -
Milka 78
nagyúr
Ha 8 col akkor Wayteq 8q.Ideális kezdő tabnak/skacoknak,sokkal jobban mozog,gyorsabb,alig van gyermek betegsége (aksi kijelzési hiba,de semmi komoly) és 32-be fáj csak,ráadásul a 10 colos tepsik nehezebbek,sérülékenyebbek,nem biztos hogy jó választás gyerekeknek (egyéni vélemény).
Az Alcor is megfelelő (pl szép képe van,2 év gari),de Rk3188-as motyót én már nem vennék csak ha pofátlanul olcsó.Javaslom olvad el a PH-s tesztet és a hsz-eket és ennek fényében dönts.vigyori78 : 7q
-
Milka 78
nagyúr
Pont belőttél két kategória közé.Van a 60-70-80 as kategória,1280x720,1gb ram,snap400/Intel z3745-ös soc-val.Asus tf103c/cx,Lg Gpad 10.1 és a Samu Tab 4 10.1.
Aztán vannak a 115-135- ös kategóriába tartozó fhd,2gb-s,snap 800-as motyók amik igen fullosak.Sony Xperia Z2,Samu TabPro/S 10.1.Kettő közt perpill ezt találtam.
Próbáltam nem zug gsm boltokat nézni,mert ott kérdéses a gép garija (light box/szürke import)Fekte : Filmnézés és a net még okés lenne,de az az soc gyenge ekkora felbontáshoz,komolyabb 3d-s játékokhoz meg végképp.Wayteq 9x/100qcr ugyan az ne is kérdezd...
Asus TF103 cx már jófajta mindenes, de az 58-60 és 8 gb-s (max 2 nagyobb játék fér fel rá). -
Milka 78
nagyúr
A képernyő/felbontás egy forintot sem ér,pont úgy mint az aksi ami baromi kevés lesz egy 10 colos tabhoz.
Terméktámogatás mint olyan nem létezik és a garis ügyintézés is kérdéses.
Ami jó,már ha igaz...hogy egész jó kis soc van benn (első blikkre MTK 8127) ami röhögve elvisz egy ilyen alacsonyfeldrótozni.Akár még gyors is lehet...
Gondolom gyári rootolt gép,mert a flasplayert a 4.4-re nem lehet máshogy feldrótozni.
A kamu faktor meg majd kiderül (jön/nem jön/nem az van benne...de lehet okés az egész) -
Milka 78
nagyúr
Hát 20ropiért jó sok kompromisszumot kapni. Komolyabb játék (pl Real Racing 3,GTR2)kizárva,de azért egyszerűbb motyókel fotnak rajta menni.
Prestigio MultiPad 7.0 HD+ PMP3870C.Egész jó kis gép és bár nem ips paneles,még is egézs jó képe van.Az árkategóriához mérten elég jó bírja az aksi is,1 év alatt nem nagyon halottam rá panaszt (édesanyámnak vettem).21 ropi 2 év garival.
20 ropiért van még Beex S5 ami egész tűrhető a leirtak alapján,de kézben még nem volt...
A Myaudiót messze kerüld el,mert azon felül hogy ipari hulladék,de még egy csaló banda is a szervíz terén nem rettenek vissza a hamisitástól sem.
Különben meg legyen az a 20 inkább 24 és vegyél egy Wayteg xTab 7q-t.Normális soc,normális ips képernyő ezen már akár játszqni is lehet és még gps is van benne.Win-es tab lehet jobb főleg,hogy 60-70 től kezdenekés 80ért egész tisztességes darabot is láttam
-
Milka 78
nagyúr
válasz
motoflug #54189 üzenetére
Pro vagy S...különben mindegy is,mert mindkettő bitang
Az Alcorak szép a képe,egész fürge az a 8 magos soc,bár a gpu-t zavarba lehet hozni ekkora felbontáson komolyabb játékokkal.Ellenbe volt panasz az üzem időre.
Nem tudom,hogy ér e ennyit az lte képesség.Én a saját tabommal,ha nincs wifi a közelben a mobilomról lövöm át a netet.Persze ez nagyon egyén függő... -
Milka 78
nagyúr
válasz
motoflug #54171 üzenetére
Wifi only-ban ennyiért az LG Gpad 8.3.Nagyon baba gép,erős soc,nagyobb felbontású képernyő...bár lehet neked a méret fontosabb,ha már netbook-ot kell leváltania.
Az LTE baromira drágítja a dolgot,de talán a G Pad 8.0 LTE-t mondanám(kártyafüggetlen ár). Persze ettől mobil szolgáltatós akcióval lehet komolyabb gépet olcsóbban is szerezni (előfizus),de nem tudom,hogy éppen mik az ajánlatok e téren. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Luna73 #54161 üzenetére
A 8.0/10.1-nél egyben felhasználható a 16gb (-a rendszer),de pl nálam 8gb sd-vel megtoldva simán elfér egy rakat nagyméretű app (RR3,Fifa,Assassin,Dungeon Hunter,Colin,Ridge Racer,GTR 2,NFSMW...és még sorolhatnám...App-ok a belsőben és a hozzá tartozó adatokat (már amit át enegedett helyezni) a külső sd-n.
Ha jól rémlik a 7.0-nál is így van de ott csak 4gb körüli üres hely használható fel...topickjában le van írva pontosabban.
Ellenbe kell neki 700-800mb szabad hely,mert egyből vinnyog ha alá mész. -
Milka 78
nagyúr
Alkalmatlan játékra,kevés az erő akkora felbontáshoz.Ennyibe a 8q fér csak bele,de a méretét/felbontását leszámítva minden téren jobb választás.
Luna73 : LG Gpad 8.0.Fürgébb,pörgősebb soc van alatta,jobb az üzemideje és szerintem a kezelő felülete is jobban sikerül,bár ez utóbbi ízlés kérdése. Eddig nem volt rá nagyon panasz,míg a Tab 3 szerintem nem egy erős darab.
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz
motoflug #54075 üzenetére
10 col HD felbontás LG Gpad 10.1 16g 65-68 pénz vagy Asus TF103CX 8gb 59-60 ropi.
Ha esetleg FHD kell akkor Asus Memopad FHD 10.1 16gb(ME302C) ami 75 ropi az MM-ben (ott meg is tudod nézni). Régebbi soc,de lassúnak nem nevezném,viszont mindenképpen kompromisszumos(magas felbontás/sebesség),bár mivel nem "gémer" gépnek lesz ez is beleférhet. -
Milka 78
nagyúr
válasz
stewe780 #54025 üzenetére
Gyááá...pont ma használtam egy 520 Lumiáról megosztva a Woda netet pinceszinten.5 percig kergettem a térerőt a telóval a kezemben.Állítólag hasonlítottam egy "rézpálcás vízérkeresőre" aki a sivatagban bolyong egy csepnyi vizet keresve
. Miután meglett a PH oldalát finom 30 másodperc alatt töltötte be,de akadozott közben nagyokat
Sajan bemutató termet sem nagyon tudok az Auchan-on is meglepődtem,hogy kivan rakva.Én félig vakon vettem a a gépet (nem találtam 10.1-et kirakva),mert a 7.0 án rendszersebességet néztem,míg a Samu Tab4 10.1-en (majd ugyan az a kettő) úgy összességében a méretet,fogást,felbontást.Ellenbe tényleg javalott kézben kipróbálni valahogy,mert nem két forintba kerülnek ezek a gépek,de tjb kartás már meg is oldotta a problémát -
Milka 78
nagyúr
válasz
Bagira01 #54023 üzenetére
Szerintem nézz meg egy 8 colos 16-os arányú gépet,konkréten a 8q-t.
Volt 79qci-m méghozzá nem is a legnyűgösebb példány,mégis volt azért gyerekbetegség rendesen.A topickja tele van középszerű/gyenge wifi-s hsz-el (nem legenda nálam is ilyen volt pedig 3 is volt belőle,bárabbólegy volt huzamosabban használva) ,de az aksi sem százas (8-10 hónap után erős teljesítményvesztés,nagy ritkán puposodás,aksi vagy töltő ic csere) ezen felül optimalizálni sem sikerült nagyon,bár ahogy elnézem az Rk3188-at a világon ez senkinek sem sikerül 100%-osan.
Alcor sem jobb nagyon,ugyan úgy laggolgat pedig nálam 2gb-s verzió volt,ja és a wifitis meg kellett gyógyítanom egy kis alufóliával
A 8q ehhez képest elég jófajta wifi-vel rendelkezik (persze ebbeis belenyúltam egy hibásba,de ez nem jellemző) nem érzem azt a darabosságot mint az alsó árkategóriás gépeken.Ha minden jól megy az aksival sem lesz macera,de e téren jobb mint a két fentemlített.A GPS meg grátisz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
CactuS #54008 üzenetére
Bocsi,hogy belevau...ugye nem akarod megvenni azt az Overmaxot,mert inkább ne tedd.RK3188 majd 60 ropiért az minden csak nem jó ajánlat.
Az Asus szintén RK3188 csak át van nevezve,így aztse nagyon eröltetném...
Édesapámnak most vettem egy 9.4 colos,fhd,1gb memóriával szerelt tabot (minimális net,inkább pdf/olvasás,semmi komoly használat) ami ugyan olyan Rk3188&Mali400mp4 duóval van szerelve.Nagyobb gond nincs is vele,de csak 33-ba fájt amiért hajlamos vagyok elnézni azt,hogy elavult soc,zabálja az aksit és köszönő viszonba sincs mostani G Pad 10.1 sima,pörgős mükömüködésével.Ezen a plusz 1gb ram sem segített volna.
Inkább válasz egy "komolyabb" 1gb-os tabot picit drágábban,sokkal gördülékenyebb élményt kapsz.
Asus TF103cx.Bivaj erős soc,gps,asus zen ui.Egyedül a 8gb háttértár róható fel neki mint hátrány,de gondolom nem gémer gép lesz tele nagyméretű játékokkal.Adat tárolásra meg sd-vel bővíthető.
Mindez megáll alig 60 ropiba.Szintén alternatíva lehet az LG G Pad 10.1.Sima,gyors működés,16gb háttértár,gps és kiemelkedö üzemidő jellemz,viszont ez 66 ropiba fáj.Én még kicsit olcsóbban jutottam hozzá,de minden fillérét megérte.
Szerintem mindkét gép jobb választás mint a fenti gép.
stewe780 : Mondtuk itt páran,hogy ottvalami nem volt jó (vagy a net volt tré és még nem töltött be normálisan vagy agyhalálig volt nyomkodva szerencsétlen gép).Hozzáteszem tjb mester is megmondta,hogy az index még elég macerás oldal is (mint az f1 live).Jut eszemben az Ecser Madarasban múlt héten láttam egy 10.1-et kiállítva,de nem tudom van e ott net.
-
Milka 78
nagyúr
Ha rám halgatsz 16gb-s class6-osat veszel ha már veszel.Az elég mindenre és nem egy érvágás.
Az Asus soc-ja erősebb,de ezt pont nem használnád ki szerény véleményem szerint,ráadásul ha így megragadott a tv-stéma nincs is miről beszélni.
32 ropiért ideális gép kezdő androidos/tabletes pályafutás indításához és mivel realitív alacsony ára van,így nagyot bukni sem tudsz rajta.
Tablet meg bizony el tud avulni,sőt az aksi is használódik,de lehet balaesetes (leesik bereped)...az esetek többségében,már ha a garancia nem terjed ki a sérülésre,olyan javítási ára van a gépnek,hogy érdemes inkább újba gondolkodni (pl 79qci halott aksival és sérült kijelzővel durván 30 ropis javítási költséget von maga utána az 1 é garileteltével...enyiért újat is kapok,pá hónaposat ol sóbban,de kicsivel többért jobbat).Ebből kiindulva ha 2 évet kihúz egy ilyen tabi ráfordítás nélkül akkor az már jó (szerintem) -
Milka 78
nagyúr
válasz
stewe780 #53978 üzenetére
Csak neked,de én nálam semmi sem akad,de gondolkodni meg végkép nem láttam.Hozzáteszem ez minden csak nem életszerű felhasználás amit csináltam vele.
Ettől függetlenül a Note és a G Pad nem egy kategória.tjb007 : Mondjuk az nem is olyan nagy különbség,bár mivel tényleg nem "gémer" gépnek lesz véve,jó döntés született.
-
Milka 78
nagyúr
Hát urak...oké,hogy nem kell az lte de az Asus azzal az soc-val nálam elég vonzónak tűnik,bár nem kétlem,hogy lehet nem lenne kihasználva és az árakról sincs lövésem.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
roxdog #53964 üzenetére
Meg.Ma kapta meg édesapám,nagyon örült neki.Szintén 80-90% pdf/könyv és a maradék netezés/sorozat.
Simán a beállítások-alakalmazások alatt tiltogattam le.(google chrome/hangouts/talk/felolvasó/mapp/gyári könyvolvasó és hasonlók...sajna már nincs nálam így fejböl csak erre emlékszem).
Egyedül az üzemidő ami szokatlan a mostani tabjaimhoz képest,de az RK3188 zabál,főleg online wifivel. -
Milka 78
nagyúr
8q :
32-es ár szerintem jó.
Micro HDMI de párszáz forintos átalakítóval tv-re köthető.
1080p-t kivezérel,nem is rossz minőségben (azért a médialejátszó a 100-as).
FHD-t simán elbír,de alapból nem ismeri fel az ntfs fájlredszert csak a fat32-őt ami max 4gb-os esetünkbe film méretet jelent.Ez külső adathordozó esetén nyűgös.Lg-n működik a paragon ntfs appal ez is,lehet itt is megoldvan.(van saját topickja kérdezz be oda).
Ha működik a feit említett paragon-os megoldás akkor onnantól felismeri az ntfs formátumú külső meghajtókat amiből következik,hogy nagyméretű filmeket is tudsz kezelni.Itt akár 1 terrás külső tápos hdd-t is ráaggathatsz,értelem szerűen konnektor kell gozzá.
Ez a módszer úgy fest működik-[link]
Ha kell a hdmi akkor be is zárult a kör.Az Asuson Miracast van ami külön téma,+kiadás és korlátozottan használható...hd anyagokat simán átviszek ezzel a módszerrel,de inkább a hdmi ha választani kéne (miracast stick 6-20 ropiig bezárólag)
Lg Gpad még belefér a keretbe ami 52-53 ropi. Nincs rajta HDMI csak miracast.Van viszont 16gb háttértár,LG álltal felturbózott ui tele extrákkal,egész jó a kamera rajta tabos viszonylatba.
Asus ME181cx 55 ropi,ugyan az mint a 7 colos csak -8gb tárhely és nagyobb aksi/kijelző. -
Milka 78
nagyúr
Arra amire használnád talán jobb a 8q a monitor méret miatt (soc,+1 év gari,,ui-ban is jobb az Asus csak nem biztos,hogy kihasználnád).A tárhelyet,meg meg tudod növelni garivesztés nélkül (bővebben a topickjában).
Isten igazából ezt neked kell eldönteni,hogy elég e a 7 col vagy kell e a nagyobb. -
Milka 78
nagyúr
válasz
stewe780 #53924 üzenetére
LG 10.1-et használok.Ütöm verem,fórumozok,játszok (komolyabb motyókkal),pdf,olvasás nem kímélem és csont nélkül vette az akadályokat.Nem fagy,nem lassul,nem laggol,stabil és eddig mindig elég volt az 1gb ram.Ráadásul nagyon jó az LG UI rajta,tele felhasználó barát funkciókkal(autómata nagyítás,olvasó funkció vakok és gyengén látók számára,és minden nap örülök a meglétének
).
Bátran tudom ajánlani a szülőknek
Az Asus TF103CX pl még olcsóbb,de abban csak 8gb tárhely van (gondolom nem Real Racingra használnák így akár elég is lehet),adattárolásra meg meg lehet toldani sd-vel.Nekem annyira nem áll kézre (jobban fogalmazva lehet hozzászoktam az LG-hez),de ettől függetlenül kényelmes,gödülékeny a használata,bika belsővel.Egyedül az aksit tartom kicsinek rajta (e téren érezhetően jobb az LG).
60-70-es kategóriába mindkét gép jó választás.
A Tab S üti veri őket,de persze jóval drágábban és lehet a szülők nem is tudnák kihasználni (nekem jól jönne (RR3 alatt ultrába nyomni a game-t)
Esetleg tjb007 még tud más alternatívát,hátha...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #53853 üzenetére
Szerintem az RK3188-at hanyagold,nem jobb egyikbe sem viszont a nagy részében a wifi is kuka.
Látod mondtam én,hogy óvatosan a géppel,ezért nem is ajánlgatom fűnek fának.PDF és netezésre lassan 4 nap használat után kimondottan bevált (tokkal már-már komfortos az érzés),de köszönő viszonyban sincs egy G.Pad simaságával.A telepítés/frissítés agyhalál,de mindent letiltottam,minimalizáltam az appok számát és inkább manuálisan frissítek (kivéve a 3-4 legfontosabbat).
Hozzáteszem édesapám fogja használni aki jóval türelmesebb ember mint én és mint mondtam itt a PDF-en lesz 80%-ban a hangsúly
Egy komoly gond van vele,hogy kajálja az aksit bár nekem nincs olyan drasztikus merülésem.5 órát el tudok vele vígan netezni.33-ért ebben a méretben ez jár,de 8 colbon van jobb alternatíva.Ilyen egyszerű a képlet.
Viszont szavaidat olvasva,hasonló felhasználó vagy mint én,hasonló elvárásokkal.Szomorúan közlöm,hogy a legolcsóbb neked is megfelelő 10 colos az Asus TF103C/CX/LG.G.Pad 10.1,tehát keríts gyorsan valahonnan még 30 ropit és nem fogsz csalódni -
Milka 78
nagyúr
válasz
tonyrulez #53802 üzenetére
Hangszóró ,wifi,látvány,érintés teljesen okés.
Üzemidő durván 5-6 óra (játéknál kevesebb,offline több).Rk3188 egy zabagép.
Rendszer sebesség,netezés egész jó(mondjuk hibernáltam egy raklapnyi felesleges app-ot),de nem ér fel egy Wayteq 8q-hoz,de ez egy régi soc.
Netezéshez,filmnézéshez,pdf/olvasáshoz teljesen jó.
Játékra nem ezt venném,de erről már írtam.(kereső)
Ha erősebben megszorítom azért meg tud reccsenni,de nem akar szétesni,kép nem hullámzik. (új tünet)
A gépnek vannak hibái (frissítés közben belassul)viszont ebben a méretben az Madaras 10.1-es van ami 40 ropi és a fém hátlapot leszámítva ami sanszosan lehúzza a wifit ugyan ilyen teljesítményű.33-ért nem fog a taknyon csúszós folyamatosságot produkálni arra ott van az Asus TF103cx/G Pad 10.1 60-70-ért.
Vagy beválalod a fenti hibákat vagy 8 colban gondolkodsz,mert 10 col körül ennyiért sokkal rosszabbak vannak és kicsivel drágábban ugyan ezt kapod.
Ennyiért a 8q az egyetlen ami értelmes választás.Üzemidőbe azért jobb,sebesség jobb,funkcionalitás jobb ellenben kissebb a képernyő.
Mérlegelni kell,hogy mi a fontos,mire kell,méret és az ezzel járó előnyök avagy a játék/sebesség a lényeg és a szerint választani. -
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78 #53697 üzenetére
Mèg egy kis infò a tabról.
RR3 alatt azèrt nem èrt meglepi,itt bizony elfogy a Mali400,vagy csak a program nem komàlja a Rockchipes soc-t.Màr a menüben is akadozik a hang ès jàtèk alatt èrezhetően rezeg az a bizonyos lèc.Nem akad szaggat,de nincs olyan smooth èrzès mint a Snap400-on amin vígan szaladgàl ès mintha a vonalak is simàbbak lennènek.Megoldàskènt az RR3 GFX appal lehet jàtszani.Low/Mediumon màr sokkal jobb a helyzet.
Beach Buggy mèg szèpen megy mediumon de feljebb nem is engedi rakni (így is halàl szèp csak az àrnyèkokat sporólja le).
Asphalt Overdrive alatt ismèt kijön a gyengesège az soc-nak.Mèg low-on is hajlamos akadni (Snap 400 optimumon is vaj puha)
Hiàba na a jàtèk rèsze azèrt kicsit kompromiszumos.El lehet vele jàtszogatni,de ez nem gamer gép. -
Milka 78
nagyúr
Na szóval megjött a Vonino Primus QS.
Amit tudni kell róla,hogy egy 1gb memóriával felszerelt RK3188-as és Mali 400 MP4-el felvértezett gép ami Pipo M8 Pro néven futott Kínában (az 2gb-ofehérjét.Android 4.2 fut rajta ami full alap.Szerencsére nincs rámeröltetve semmi app.Chrapp.ebook olvasó és egy RkMultiPlayer van előre telepítve.
Izléses mágneszáras dobozban érkezett a munkatársaim csak pislogtak. A gép baromi jól néz ki,nem recseg,nem ropog,pofátlan Sony klónozás.Gombok nem lötyögnek.
Bekapcsolás után is egész jópofán néz ki.A G Pad 10.1 hez képest kevesebb a fényerő (max tűző napon lehet gáz) és vannakp fehér sárgábe/melegebb ellenbe az élességre egy szavam sem lehet az 1280x720-as mezőnyben,főleg,hogy ez csak 9.4 colos képernyő így az LG 10.1-eséhez képest kicsivel nagyobb a pixelsűrűség.Betekintési szögek rendben ilyen.
Volt pár Rk3188-as motyóm (Wayteq 79qci,100qcr,9x) és mindegyiknél kényes téma volt a wifi ami legjobb esetben is csak középszerű volt (vagy halál gyenge).Itt a hátlap műanyag és ez is közre játszhat,(vagy marha mákom van),de két falon keresztül egy vaskádban ülve (nem röhög) is bitang erős,stabil jelem van egy mezei TP841-es routerral.A 79qci-t lemossa e téren,míg az LG-vel nagyjából partiba van.
Wifianalyzerrel stabil 46-48 dbm (Lg ugyan ott 45-46dbm).
Speedtest szerint 30-32 mb letöltési és 26-28 feltöltési sebességet produkál (Lg 38-39/29-39).A 79 qci 13-14 / 7-24 mb,mindezt 59-61 dbm jelszint mellett ami bizony bukta...
Netezés menü nem akad,gyors árához képest kielégítő (Lg még is simább érzést kelt a 79qci szintjét viszont simán hozza,bár ezzel nem is volt gond).Szabad memória 480-500mb de minimális app van fent és le is tiltottam pár dolgot.Fagyás,restart nem volt.Érdekesség,hogy a telepítés/frissítés közbeni agyhalál itt elmaradt mint a 79qci-nel.Persze picit belassul,de nem vészes egyáltalán (idővel azért előjöhet).
Így gyorsban ennyi,még nyomkodom kicsit...
Az első benyomásaim pozitívak.Persze csodát nem kell várni tőle.Nem ellenfele egy 60-70 ropis 10.1 es Asus/Lg-nek,de nem is egy liga a kettő.32900 forintért 2 év garit és egész korrekt csomagot kaptam,de azért 1-2 hét kell neki,hog kimutassa a foga fehérjét kmivel szűz rendszer gyorsan fut),már ha van neki ilyen.
Érdekesség képpen a legközelebbi versenyző ami tudásban árban hozzá van az ez Madaras gyártmány 40 ropiért (soc rejtély számomra).tjb007 #53668 : Ez bizony igaz,ráadásul be is néztem az árát (Aqua bruttóba adta meg)...Egyedül a Radiumnál van 84-ért 2 év garival (a többi light box-os dzsunka gsm),de a szürke import és a vele járó gari miatt (ami vagy/vagy) inkább az Lg-t ajánlanám vagy akciós Tab-S-t már ha még van...
-
Milka 78
nagyúr
Tehát retina 4:3-as gépet keresel 8 colos méretben és szavaidból kiindulva márkás motyó legyen (ha nem akkor pontosít konkrétabban méret/felbontásilag)?A képaránnyal lesz a baj.
Samsung Tab 8.4 pro 84-86 körül ami közel áll ehhez az elképzeléshez.
Lg G Pad 8.3 kicsit kissebb de még mindíg figyelemre méltó felbontással és picit gyengébb az soc (ami még így is brutálisan erő és ellensúlyozza a kissebb felbontás) 69 ropi (emagon). -
Milka 78
nagyúr
válasz
nastygeek #53632 üzenetére
Akkor már +3 ropi és Asus TF103CX 2 év garival és jóval erősebb béléssel.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
G.I.JOE #53623 üzenetére
Pipo M8 Pro néven van róla logout,hir is a PH-n.Abban 2gb ram van annyi a különbség.Játékra boritékolható,hogy nem lesz százas.Nagyjából fognak rajta menni a dolgok(Asphalt 8,NSFMW),de egy RR3 szintű játék már meg tudja fektetni (pici lagg,25fps alúlról,bár halebutítod még jó lehet...).A másik két opcióval nagyon nem lesz gond.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
cidalain #53615 üzenetére
Nem lehet sd-re root nélkül telepíteni.Lg nincs döccenés,de az Asus sem rosszabb ettől.Inkább az Intel soc-ra való optimalizálással lehet gond (nem jellemző,de azért van rá példa),bár ez is inkább játékoknál számít.Mondjuk az LG Snap 400-asa ebből a szempontból szerintem jobb (nép soc).
A két gép nagyon egy húron pendül,inkább az egyéni szimpátia szokott dönteni.Mellényúlni meg nem tudsz.A B1 után mindkét gép rakéta érzetét fogja kelteni. -
Milka 78
nagyúr
válasz
nastygeek #53574 üzenetére
A felbontás miatt a Wayteq.A masina nem hibátlan,de amire használod arra jó lesz.Van még a lejjebb említett EMag-os gép amiben ugyan az a belső van,csak kissebb felbontású,de nagyobb méretű monitorral,pofátlanul olcsón ,de annyira ismeretlen a gép,hogy ajánlani sem merem (1 hét múlva okosabb leszek)
Ftoom : Basszus nem bírtam magammal, berendeltem az EMag-os motyót...enyiért ingyéé van.
Kigyomlálom a rendszert és leegyszerűsítem a végletekig.Apám sírni fog örömébe
-
Milka 78
nagyúr
válasz
szucsy89 #53561 üzenetére
A G Pad olcsóbb megoldás, ettől függetlenül faja kis gép (van róla ph-s teszt) szerényebb jellemzőkkel.
A Samunál 8.4-re gondoltál,mert 8.3 nem nagyon van.Minden esetre nem egy liga a fenti géppel.Brutális vas,nagy felbontás,gyönyörű kép...ha van keret nem is kérdés egyértelműen 8.4.Root viszont felejetős rajta (knox számláló),mert bukod a garit. -
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #53530 üzenetére
Nálam nem hullámzik igaz nem használok hozzá lopásgátlót.
Nagyon korekktül össze van rakva a gép.
Antutut inkább hagyjuk,valós élet egy kicsit más.Az álltalad említett RK még gyegébb.Azt kéne tisztázni,hogy mire használod,mekkora méret kéne,játék avagy netezée/olvasás,keret,stbstb...
A fent kitárgyalt EMag-os gép is bizonyos téren előrelépés,már csak a méretéből és az ebből fakadó élményből kifolyólag. Pl filmet nézni,pdf,netezés terén előrelépés.A 79qci után nekem is álleesős volt a mostani 10-esem.Az RR3 viszont nem fog jobban menni rajta (legalább is nem számottevően,de itt még a nagyobb felbontás is beleszólhat),mert ugyan az a Mali400mp4 gpu van benne mint a mostanidban és inkább az a gyenge láncszem.
Ha elég a 8 col és viszonylag olcsón akaradod megúszni a dolgot akkor Wayteg 8q.Előrelépés felbontás,mérte,sebesség,szolgáltatás terén. -
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #53524 üzenetére
Nem félreértesz
.Inkább megszokás kérdése az egész.Az RK3188,használható motyó de televan apró,idegesítő hibákkal (megakadások/elgondolkodások,frissítés/telepítés alatt kemény belassulás...)ami nem végzetes,de ha mondjuk csak egy középszintű LG G Pad 10.1/Asus TF103CX-et huzamosabb ideig használsz...hát azért elveszteném a hidegvérem a fenti hibák láttán,piszok könnyű hozzászokni a jóhoz.
Magamnak tuti nem venném meg de 10 col 1280x800 2 év gari nincs 32 ropiért(41 a Yarvik 2 magos RK procival amitől szerintem azért jobb a fent említett).Ez olyan alacsony ár,hogy hajlamos lennék elnézni a nyűgjeit is (pl KitKat nem lesz rajta az tuti).
Próbáltam a gépnek utánna nézni.Kapott hideget meleget.Wifi gyenge,néha laggol,lassú belső memória...ugyanakkor egész jó a képe,elfogadható a teljesítménye játékok alatt(RR3 butítva elmegyeget).Nagyjából ennyit tudtam lehalászni fordítóval a netről.
Amúgy nem vicc tényleg keresgélek az ősöknek 10 col min.1280x800,32-35 ropi,használt is de ha lehet gari is legyen. -
Milka 78
nagyúr
válasz
muszor #53427 üzenetére
Amire te használnád arra fürge lesz.A komolyabb játékok megakasztják (nálad ez nem volt opció) ,mert sima 2 magos Intel és a felbontás is magas,de netezés közben nem éreztem lassúnak,sőt...mondjuk az FB-t nem próbáltam.
A 8.3-as LG viszont más dimenzió,ellenbe kissebb a monitor,így nehéz a kettőt összehasonlítani. -
Milka 78
nagyúr
válasz
muszor #53412 üzenetére
Főkéntaz ára.Ennyi pénzért 16gb-s 8 colos Lg-t kapsz ami minden téren felveszi a versenyt vele (sőt...),de az említett Asus szintén 16gb tárral 40-41 ropiérta tiéd lehet ami szintén jobb választás.Egyedül az 1.5gb memória az előnye a Samunak,de az 1 gb is simán elég egy ilyen kaliberű tabnak.Összegezve egy 7 colos,8gb-s tab,ilyen hardverrel minden csak nem jó vétel.Tipikus Samsung túlárazás.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
viharhozo #53386 üzenetére
Lg G Pad 10.1.Gyors,pörgős van benne GPS és az ára sem vészes ami 65 ropi körül van.Ugyan akkor a HD kontra FHD felhasználó függő.Én nagyon jól elvagyok ezzel a felbontással,de el is elmentem egy Euronics/MM-be és élőben megnéztem egy 10cols fhd gépet (márka szinte mindegy én Samu Tab 4-en vizsgálódtam). Szerintem te is nézelödj egy kicsit élőben.
Esetleg még ránézhetsz fhd-s gépnél erre.Ennyiért nem rossz vétel és szintén megfelel a kritériumoknak. -
Milka 78
nagyúr
válasz
NoMagix #53270 üzenetére
A wifi itt is hektikusan működik (vagy középszerű,vagy gyenge).A hardver küszködik ezen a felbontáson,néha elgondolkodik,játék kizárva.Ha van hozzá türelmed akkor netezni,pdf-ezni teljesen jó,mert szép képe van.Nem tudom mennyi a keret rá,de ha 45 körül van a határ akkor ennyiért ennyi jár a helyzet.Teszt,fórum.
Vargnatt : WayteQ xTAB-7X Quad.Kategórián belül elég jól sikerült darab.
-
Milka 78
nagyúr
Kicsit bővebben kéne kifejteni a jobbat mint kritériumot.
Nyers erőben (antutu és egyébb hókuszpók benchek allatt főként) jóval erősebb.Játékok alatt már nem érzem egy dekával sem jobbnak,bár rosszabnak sem kivéve az RR3-at(optimalizáció kérdése az egész).A netezés,rendszer mindkét gépen gördülékeny,nincs lagg,nincs akadás,wifi stabil erős.
Az Lg hátránya,hogy csak fat32-őt kezel(tehát külső vinyóról nem fog menni az fhd film nézése ha csak nem kissebb mint 4gb,ellenben pl sorozatnézés okés).
Az Asus 8gb miatt szintén sántít én a 16-ot is simán belaktam (egyén függő).
Mindkét gépnek vannak előnyei és hátrányai.Aszerint dönts mi fontos neked.
Én Lg-t választottam és nem bántam meg,de az Asus is nagyon jó kis gép,csak a 8gb nálam kizáró ok volt a játékok miatt(megint csak egyénfüggő). -
Milka 78
nagyúr
válasz
tjb007 #53145 üzenetére
Basszus és tényleg...
gradient99 : Játékokban az LG erősebb,RR3-al teszteltem.Asphalt alatt nem éreztem nagy különbséget.Beach Buggy Blitz alatt megint az LG az erősebb.Üzemidőben a beszámolók alapján a 7.0-ás nagyon jó,szerintem ezt is megadnám neki,viszont kisebb a képernyője.
Looserke : Antutu szerint a 79qci is erősebb a Snap 400-tól
-
Milka 78
nagyúr
válasz
mhncsa #53125 üzenetére
Két Alcort inkább ne,akadozik,laggol nem folyamatos az élmény.A wifi is hektikusan működik,de legjobb esetben is középszerű.
Asuson nincs HDMI,GPS (Miract van) és ennyiért nem vennék RK3188-at.
LG van GPS,baromi fürge,stabil (én ilyet nyúzok,bevált),de ezen sincs HDMI.Miracast szintén van,de az vagy működik vagy nem én is most szerezek sticket hozzá.Mondjuk 70 ropi kicsit húzós én 64-ért kaptam meg(ott most 66)
A többit sajnos nem ismerem.csendes : Inkább azt se,volt hozzá szerencsém,nem igazán sikerült darab.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TéTéke #52974 üzenetére
Az Acert ki is ejteném a felbontása miatt illetve az Atomos motyó is számomra kérdőjel (kicsit korosodik,van már frissebb változat ha már Intel).
Mondjuk az egész lényegtelen, mert ha semmi extra nyúzás csak normál felhasználás lesz amit említettél is arra tökéletes a Wayteq.Van saját topickja ott még tudsz némi plusz infót szerezni róla. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Kapanyél #52962 üzenetére
Mondjuk félelmetes,hogy menyi múlik a gyártói optimalizáción.Az RK3188&Mali400mp4 engem nem győzött meg,bár csak B-brand,"kicci kínai"gépek voltak a kezemben.Az Asusnak is volt ilyen gépe,kíváncsi lettem volna,hogy mit lép egy ilyen kiépítésben,menyit dob egy nagy gyártó "munkássága".
-
Milka 78
nagyúr
válasz
jo munkas #52943 üzenetére
Nagyon sok mindenen múlik egy tab sebessége.Az Rk3188 & Mali 400 költséghatékony szett ami ugyan a tesztek szerint egész erős darab,de a valós életben finoman szólva is darabos élményt nyújt,főleg olyan felbontáson.Ráadásul az álltalad említett típusokon az optimalizálás sem sikerült fényesen ami a másik fő szempont sebesség ügyileg.
Ezzel szemben az LG egy A Brand gyártó aki sikeresen optimalizálta a hardvert ami egy Qualcom által fejlesztett Snap 400 as szett,ami egy erős középkategóriás motyó (hiába 1.2ghz így is van benne craft és az Adreno 305-ös is jobban muzsikál minta Malis motyó),ráadásul a felbontással sincs túlterhelve.A végeredményegy kiegyensúlyozott szerkezett lett.Kapanyél : Azért az Onda kicsit más szerzet mint a fentiek,de emlékeim szerin ment is a főzőtt rom és a laggmentesítés...majd váltás A Brandre
Mondjuk az ,hogy játékok alatt gyors volt,de pont a te sztorid miatt hagytam ki a gépet.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
jo munkas #52940 üzenetére
Ha a játék/méret fontos akkor engedned kell a felbontásból.Én LG G Pad 10.0-et használok.Stabil,pörgős,nem akad,nem fagy,viszi a komolyabb játékokat is (Asphalt 8,Asphalt Overdrive,RR3,GT Racing 2,Ridge Racer,Assassin's Creed Pirates,CSR Racing,F&F 6,Nitro Nation,Beach Buggy Racing,stb...)és bele is fér a keretbe.Ellendbe el kéne menned és élőbe megnézned egy 10 colos 1280x800-as felbontású gépet (pl én Samsung Tab 3/4 10.1-en teszteltem az Euronicsben),hogy mit is mutat,elég e neked a felbontás,mert ez igen csak egyénfüggő.
Nekem például teljesen jó,de pont most volt egy G Pad 8.0-ás kolléga (ugyan az a felbontás kisebb kijelzőn ami nagyobb pixelsűrűséget eredményez ergo élesebb a kép) aki panaszkodott rá,mert az LG G2-es telójához van hozzászokva ami bizony tűéles motyó. -
Milka 78
nagyúr
válasz
jo munkas #52933 üzenetére
A "főként játék",ami gondolom nem Angry Birds,10 colon 65 ropiba kerül (LG G Pad 10.1) és az 1280-as felbontás nem retina/fhd.Ha meg ragaszkodsz a magas felbontáshoz/játékhoz akkor máris 110 ropis sávba vagyunk.
Az általad felsorolt tabokhoz nagy türelem és a komolyabb játékok mellőzése szükségeltetik.Netezni még szoszo elmegy,bár ott is el tud rendesen gondolkodni,akadozni,ellenben pdf könyvek/újságok olvasására teljesen okésak a magas felbontás/látvány miatt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
ClioRS #52803 üzenetére
tjb007 mester már megelőzött,de nálam sincs ilyen jellegű probléma sem a G Pad 8.0-án sem pedig a 10.1-en,pedig Snap 400-ról van szó azonos felbontáson.Kifejezetten gyors,pörgős a rendszer,mentes a lagg és belassulásoktól (frissítés alatt sem torpan be).Ezek szerint ennyit jelent a gyár optimalizációja,másra nem tudok gondolni.
A többi viszont stimmel (ár/teljesítmény)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged