Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
Ma sikerült megvásárolni azt a tablet, amiről pár nappal ezelőtt kértem a véleményetek.
Hátőizé. Nagy tüzijátékot nem vártam tőle, de ami még így is alulmúlta a várakozásaim, az a kijelzője. Gyalázat, gyakorlatilag nincs betekintési szöge. Egy jó darabig nem értettem, mi idegesít annyira, míg rá nem jöttem, hogy a két szememmel nem ugyanazt látom, és a látott kép kontrasztja egyfolytában változik, ahogy mozgatom.
De nem ezért írok.
Csak kipróbálni kapcsoltam be, hogy gyorsan vissza tudjam vinni, ha valami gáz van vele, és talán van, de nem vagyok biztos benne.
Wifi. Látja az itthoni hálózatot, és próbál is csatlakozni hozzá, de nem sikerül neki. A felső állapotsávban lévő térerőjelző marad szürke, kapcsolat nyilván nincs, és ha a wifi-beállításoknál rákattintok a hálózatnévre, akkor minden esetben aktív a csatlakozás gomb is az elfelejt mellett. Természetesen a jelszavas pároztatás sikeresen megvolt.
Lehet-e ez amiatt, hogy egy ezeréves, B/G-képes USRobotics routerem van (WPA2-vel titkosítva)? A telefonommal működik, és ez a gép, amiről most írok is azon keresztül lóg a neten. Lehet mégis az, hogy visszafelé nem kompatibilis a tábla, és előbbre kellene hoznom a router cseréjét (elég rég tervezgetem már, ideje lenne), hogy a gyermek is fel tudjon csatlakozni, vagy hibás ez a fospiszoly tablet, és már forduljak is vele vissza a bolt felé?
Előre is köszönöm szépen a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX