Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
Ma sikerült megvásárolni azt a tablet, amiről pár nappal ezelőtt kértem a véleményetek.
Hátőizé. Nagy tüzijátékot nem vártam tőle, de ami még így is alulmúlta a várakozásaim, az a kijelzője. Gyalázat, gyakorlatilag nincs betekintési szöge. Egy jó darabig nem értettem, mi idegesít annyira, míg rá nem jöttem, hogy a két szememmel nem ugyanazt látom, és a látott kép kontrasztja egyfolytában változik, ahogy mozgatom.
De nem ezért írok.
Csak kipróbálni kapcsoltam be, hogy gyorsan vissza tudjam vinni, ha valami gáz van vele, és talán van, de nem vagyok biztos benne.
Wifi. Látja az itthoni hálózatot, és próbál is csatlakozni hozzá, de nem sikerül neki. A felső állapotsávban lévő térerőjelző marad szürke, kapcsolat nyilván nincs, és ha a wifi-beállításoknál rákattintok a hálózatnévre, akkor minden esetben aktív a csatlakozás gomb is az elfelejt mellett. Természetesen a jelszavas pároztatás sikeresen megvolt.
Lehet-e ez amiatt, hogy egy ezeréves, B/G-képes USRobotics routerem van (WPA2-vel titkosítva)? A telefonommal működik, és ez a gép, amiről most írok is azon keresztül lóg a neten. Lehet mégis az, hogy visszafelé nem kompatibilis a tábla, és előbbre kellene hoznom a router cseréjét (elég rég tervezgetem már, ideje lenne), hogy a gyermek is fel tudjon csatlakozni, vagy hibás ez a fospiszoly tablet, és már forduljak is vele vissza a bolt felé?
Előre is köszönöm szépen a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kriptovaluták és az adózás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX