Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolokas #82815 üzenetére
És megjött, működik, nem kamu?
Mert több fórumban is felbukkant ez a bolt, de senki sem mer rendelni, köztük én sem. Gyanúsan olcsó, lásd pl egy 400 ezres telefon 250. Vagy Galaxy A50 40-ért.
Az is gyanús, hogy nem utánvétes. Csak előre utalásos a rendelés, én márpedig az életben nem utalok előre, hogy aztán fussak a pénzem után. A domain is gyanús, kb 1 hónapja jegyezték be Franciaországban, a felügyelete pedig egy panamai cég kezében van. A cím egy magánlakás, a telefonszám pedig titkos.
Valószínűleg hamisítványokat forgalmaz. Vagy használt cuccokat. Ezeket máshol olvastam.
Egy szóval marhára nem éri meg és a helyedben figyelném azt amit kaptam, nincs kizárva, hogy nem fog működni túl sokáig. Pár árnak utánanéztem a okostelefonos listából és még Kínából sem lehet úgy megrendelni a cuccokat, hogy a feltüntetett áron rentábilisan tudja eladni a termékeket.
Ja és az Igazságügyi Minisztérium honlapján bár fent van a cég, de pl kiskereskedelmi eladásra nem jogosultak. Van jó pár profil bejegyezve a Titán Consulting kft-hez, de pont kiskereskedelmi tevékenység nincs.
Szóval én nem rendelnék egy gyufát sem tőlük. De ha te megkaptad és működik a cucc, akkor szerencsés vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest