-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nőci
csendes tag
Sziasztok!
Most bukkantam rátok. Engem is foglalkoztat egy ideje ez a téma, de nem igazán tudtam még eldönteni, hogy mennyit is érdemes áldozni egy tábla pc-re, így ennek megfelelően melyik paraméterekkel rendelkező lehetne egy jó választás.
Én nem csak netezésre és filmnézegetésre, hanem szövegszerkesztésre is használnám. Fontos lenne, hogy ugyanazt tudjam vele elérni, mintegy laptopnál, nálam például ezért esik ki az Apple terméke. szerintem nem eléggé kompatibilis az európai szabvánnyal.
Kérném a segítségeteket, tudtok ajánlani párat, vagy érdemes megvárni a jövő év elejét, mert oly annyira fejlődnek majd a mostani kütyük, hogy inkább akkor vásároljak?
Ja és még egy kérdés, ti hol tudjátok ezeket kipróbálni? Nekem eddig csak az Applet sikerült.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest