Hirdetés
- Őszköszöntő hardverkeverék
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Üdv!
Lenne pár kérdésem, hátha tud valaki valami ötletet, mielőtt kidobom a tabletet a kukába.
Aksi csere volt a tabletban, ami simán le is zajlott, a 2 db drót a megfelelő helyen van, szépen veszi is a töltést. Eddig egy 4000 mAh-s volt benne, ez egy 5000 mAh-ra cserélve. Ellenben a kijelző meg se nyikkan. Egy surfpad 4m-ről van szó.
Mit nézzek meg, hogy kiderüljön, hogy szétszedésnél kinyírtam-e a kijelző csatlakozót? Merre kell az ilyesmit keresni? Szgépre rakva szépen felismeri a win 10, telepíti a drivereket. Adb-vel nem néztem még rá.
Lehet, hogy a bekapcsoló gombot nem raktam vissza megfelelően, de töltőre rakáskor fel kéne villannia a kijelzőnek a szokásos "veszi a delejt az akksi" animációnak.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamit elbaltáztam a kijelzővel. (Nem akarok többet költeni erre a tabletra, mert egyszer már leesett. Akkor üveglap cserével megoldották a gondot. De szép lassan kinyiffant az akksi. A ráköltött pénzzel együtt lassan az akció nélküli áránál járok a tabletnak. Üveglap csere, aksi. De annyi esélyt még adtam neki, hogyha meg tudom oldani, kicserélem a döglött akut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest