Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Vettem egy használt Samsung Galaxy Tab S 10.5-öt. (T800). (szinte karcmentes, 55ezer volt)
Van egy halvány felirat a képernyő alján, ami mint egy vízjel, mindig ott van (1mm-es betűkkel, két sorban):
*Product Design, specifications, colors, and users interface included in this video are subject to change without notice and may vary from those shown
*The availability of services may vary by countryNem látszik, annyira halvány, de ha nagyon észre akarom venni, azért kivehető.
A gép hátulján pedig egy b×zinagy "NOT FOR SALE" felirat.
Mikor úgy tudatosult bennem, h mi van a kezemben, ezekkel a feliratokkal, felröhögtem, h pasztmek, mit tarthatok a kezemben vajon...
Szeretném tudni, h mi lehet ez?
Nem akarom a Samuhoz bevinni, a végén lefoglalnák, h valami demo cucc..A készülék jól működik, négyes Android volt rajta, frissítettem hatosra, és gyári alapbeállításra is tettem, szóval minden rendben van, az eladó is vállalt egy év garit rá még, meg megbízható az értékelései alapján, plusz egy halom hasonló olcsó okos eszközt árul, szóval semmi bajom nincs, csak kíváncsi vagyok miféle cucc lehet ez?
Remélem a kérdésem nem varez, mert nem annak szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EA Sports WRC '23
- YouTube
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest