- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65838 üzenetére
Dualos tabletnak 90%-ban a wines részét használtam . Vettem bele egy 64 gigás memóriakártyát , azt a win nem ismerte fel , a droiddal leformáztam ,utána nem volt gond . A memória kártya volt az elsődleges mentési helyem . A szabad memória úgy emlékszem 8-10 GB -volt a win - nél , 4-5 a droidnál . de ,mint írtam ,én a memória kártyára mentettem a dolgaimat . Meg van 2db 64gigás pendrive-om . Németországban az ilyesmik olcsóak nagyon , talán 15 euróért vettem őket ...
Tetszett még a win-es billentyűzet is .
Skypre viszont a droidot használtam .
Kb ennyi ... Böngésztem és filmeket néztem rajta . Meg játszottam valami zombis-lövöldözős játékkal néha .A "más"-hoz : Nem töltöttetek le valami háttérkép alkalmazást ? Azok tudnak reklámokat ontani ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest