- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- VR topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
@(#65517) Exian
Köszönöm a válaszod!Én is inkább a 2GB RAM felé hajlok. Elég sokat fogok rajta netezni, és az bizony ahogy írtad is, sok megnyitott lappal jár. Így sok RAM-ot is fog zabálni a készülék...
@(#65518) MIG21
Köszönöm neked is a válaszod!Igen, sajnos olvastam hogy nem sikerült túl jól a Zenpad széria... Elősször azt a tab-ot néztem ki amit linkeltél is (Z380C), de a cikk és a hsz-ek elolvasása után azt mondtam hogy "ipari hulladék" nem kell!
Tudom hogy a Z300C is a Zenpad szériába tartozik, viszont erről jobb véleményeket és hsz-eket olvastam. Ugyan a felbontásra panaszkodnak ekkora képernyőhöz képest, de sebességre egyáltalán nem láttam panaszt. Sőt a cikk ezt írja: "A hardverrel semmi gond nincs...A külső, az összeszerelési minőség, az anyaghasználat példás, a beépített hangszórók átlagon felüli módon szólnak.
Ezért nem vetettem el egyből ezt a modellt.
Amit linkeltél (MeMO Pad 8) azzal csak az a bajom, hogy refurbished és nagyon félek hogy milyen minőséget kapok... Valamint itt is előjön az 1GB RAM félelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpársportok
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest