- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A vám írás részed hibás állítás, másrészt az áfát igen megfizeted, de nem akkor amikor bejön az országba. Az adott eu-s ország árusítója fizeti meg, te meg neki az összeget. A vám-ra reagáltam és azért raktam oda az áfát, mert az a nagy tétel. 3% a vám kb, most az tényleg tétel...szerintem nem és az áfára gondoltál pl ha amcsiktól fogják meg akkor totál szívás az egész. De ez esetben nincs áfa+vám kombó, még csak vám se. Rendelsz valamit pl a britektől vagy a németektől egy dolgot kell megfizetni pluszba a netes áron kívül: a szállítást. Tökre más szűrődik ki a hozzászólásodból és az utánad lévő egyén rád is bólintott, magyarul meg is volt egy áldozat, ezért írtam, nem kötekedésnek ment.
Archosokról semmi hír? Miért csúsznak? Én totál kiábrándultam ezekből a tabletekből jelenleg, csúsznak és drágák..android 3-at várják, már csak erre tudok gondolni. De 1-2 kivételtől eltekintve szinte meg sem említik, mint ha nem is létezne, miközben decemberben dobják ki a nagyobb gyártók a 2.2-es készülékeiket, amikor már a 3-as droid is kezd kopogtatni...pedig a frissíthetőség elég központi téma tablet szempontból, gyakorlatilag arról nem nyilatkoznak hogy a valóban tabletre is való android elérhető lesz-e vagy sem. Nekem ez átlépi a határt a mennyire nézzük le a fogyasztót dologban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest