Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitsetek lécci:
Elözmény:
"
Van egy Prestigo 7" tablet kb 1 éves
Mostanság olyanokat produkál, hogy 5-10 % ra merülve
felteszem tölteni éjszakára ( kikapcsolt állapotban ) és reggelre 43- 86-90 % ig tölt csak fel ."Tegnap, délutántól nézegettem ..... szépen ment felfele a töltés, 60 % után egész gyorsan töltődött...
a bekapcs gombal, készenlétre kapcsoltam ki igy gyorsabban meg tudtam nézni hol is tart a töltés.
Este még 88 % on volt... reggelre viszont mikor akartam bekapcsolni, az inditó prestigo emblémánál beállt...
csak a kikapcs gombra reagál, de csak szerintem a készenlétre kapcsol, mert ha ujra nyomom a bekapcs gombot ott az inditó kép egyből.... A hangerő + bekapcs gombra se csinál semmit .. ?Eddig párszor volt hogy ..... mindenféle inditó alkalmazás leállt, akkor a factory resettel még elindult..
valami ötletetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest