- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
Csúnya dologra foglak kérni titeket, de higgyétek el én is fizikai fájdalmat érzek, hogy olyat kell vásárolnom, amire minden elköltött fillér kidobott pénz.
Adott egy 14 éves, kamaszodó fiúgyermek, aki inkább a színpadon produkál, a technikai dolgokhoz nem igazán van affinitása. Közelgő születésnapjára a család tabletet rendelt, és én kaptam a cseppet sem megtisztelő feladatot, hogy elherdáljam az erre szánt, huszonötezer Kemény Magyar Forintot felölelő keretet.
Abból kiindulva, hogy a gyermek előző tabletjének digitizere mintegy két hét alatt változott kristályos anyagszerkezetűvé, valamint hogy a 15 és a 25 ezres vacakok élvezeti értéke egyaránt alacsonyan van, úgy gondoltam, hogy a legésszerűbb lenne ezek közül olyat választani, ami várhatóan előbb pókhálósodik be, mint ahogy garanciás problémái lennének (utóbbiak intézésével ugyanis megintcsak nekem kellene foglalkoznom).
A nap folyamán alaposan leredukálódott a jelentkezők száma (délelőtt még a kínai webshopok kínálata is játszott), mostanra ez odáig fajult, hogy a tőlünk egy kilométerre sem lévő Euronics kínálatából a két legolcsóbbat kihagytam, így maradt a következő két jelentkező:
- BEEX S4 Quad-Core
- Beex S5 8GB
Jól gondolom, hogy inkább az inteles belűt kellene választanom?
A szórólapon erre 2GB RAM-ot írnak, bár az egy giga hihetőbb ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest