Hirdetés
- Asztrofotózás
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
nézelődök itt vmi komolyabb, gyors tabletet.. nem ijedek meg a kínai modellektől sem, egy Pipo-m már van és szuperül működik, de nem én használom - úgyhogy most magamnak néztem ki egyet: [link]
Ez egy 2G RAM-os, 3G/LTE képes, 8-magos motyó, ránéznétek esetleg ? Vannak tapasztalatok erről, hogy pörögnek, úgy értem, mennyire gyorsak a mindennapi használatban ?
A Pipo egy M9 Pro 3G modell, 4 mag Rockchip, 2G RAM, stb, de nem egy sebességbajnok.. (és nem AnTuTu-ra gondolok itt, hanem amúgy). Bár a RileyROM féle firmware-el egész jó.
Lett egy Galaxy S4-em (céges), na az pikkpakk.. szívesen látnám viszont azt a sebességet - hacsak nem még többet - egy tabletben, kérdés, hogy a linkelt modelltől elvárható-e ez kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest