Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hővezető paszták
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Videószerkesztés
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ha pusztan a teljesitmenyt nezzuk, akkor n7 '12 tegra 3 vs pipo s1 rk3188 kozott melyik a jobb?
Szulonek lenne, youtube, rss, viber es bongeszes, n7 tobbi extraja (nfc, gps, meg a tobbi) annyira nem fontos, max a nagyobb felbontas es a jobb minosegu osszeszereles.S1 kb 27k ujonnan, n7 hasznaltan indul 35k korul, melyiket erdemesebb venni?
N7 teljesitmenyen mennyit dobott a 4.4?
Olvastam, hogy rk3066 es rk3188 keszulekekre is talan lesz 4.4, s1re varhato?Nekem n7 '13 van, de az mar tulzas lenne neki, viszont one x-el eleg rossz szemelyes tapasztalatokat szereztem tegra 3 teren.
Most egy pink noname tabletet hasznal, 800x480, A23 dual-core Cortex-A7 CPU, 512mb, android 4.2.2, antutuba egesz jo eredmenyt hoz 12000 korul, belepo stintre tokeletes, igazabol azert vettem neki, hogy lassa, felesleges neki a tablet
, de kiderult megis tudja hasznalni, szoval akkor ideje upgradelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Hővezető paszták
- Facebook és Messenger
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest