- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

NomAAd5 csendes tag Tablet vásárláshoz kérnék segítséget Tőletek. 
 Olvasgattam a hozzászólásokat, hogy megússzam a kérdezést, de nem sikerült összeszednem annyi okosságot, amivel ki tudnám kerülni.Elképzelés: 
 9.7-10.1" IPS kijelző
 legalább HD felbontás
 inkább Mo-ról
 lehet használt is, de megbízhatót keresek
 elsősorban internetezésre, esetleg film nézés és egyszerűbb 3D játékok
 70e Ft-on belülegyéb: 
 legalább Android 4.2
 WiFi kapcsolat működjön az egész 55 nm-es panellakásunkon belül rendesen
 nem kell mobil net (3G, ...)
 többnyire gördülékenyen működjönNézegettem az Alcor Zest Q933R-t, de kicsit riaszt, hogy a működési sebességére vonatkozóan nem írtak egyértelműen jót. Tudom, ezt személyfüggő, néztem a videót is, az nem tűnt rossznak számomra, de azt is tudom, hogy a szeméyes élmény a kulcs. Aztán az se tetszett, hogy a prohardveres tesztben 6-7 méterre a router-től téglafalon kereszül a wifi jelerősséget gyengének írta. Aztán gondolkodtam a Prestigio 4 QUANTUM 9.7-en is, de nem találtam videót arról, hogy mennyire gördülékeny működés közben. Egyetlen orosz cikkben láttam, hogy a teljesítményét gyenének írta. Esetleg még az Iconia A3-on is gondolkodtam, de árban kicsit sokallom... érdemes érte a 75e Ft-ot kiadni? Előre is köszönettel várom a javaslatokat és tanácsokat egy jobb választáshoz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX
 Dr.NX