- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Üdvözlet mindenkinek!
Mivel a Concore.hu honlapján a fórum halott, így itt kérnék segítséget.Van egy Concorde 9,7 IPS-em. Ott kezdődött a probléma,hogy elszakadt-eltört a töltő vezetéke. Sebaj, megforrasztottam.Összedugom,nem tölt.Szétvágtam,majd fordítva forrasztottam össze.Bedug tölt! Minden rendben.Mondanom sem kell,hogy kb 10 órán keresztül töltötte fel,de más töltési problémát nem vettem észre.Egészen addig, amíg ki nem kapcsoltam.Akkor ugyan is megjelent az akkumlátor jele,hogy töltés alatt........holott csak simán kikapcsoltam, nem pedig rádugtam a töltőre.(Amikor kikapcsolt állapotban ráteszed a töltőre, az akku folyamatosan jelzi a töltési folyamatot.)Szóval eddig simán kikapcsolt mindenféle jelzés nélkül.Kikapcsolt állapotban néha tölt, néha nem.......Ha pedig kb 30%-os töltöttséggel kikapcsolom, reggelre lemerül teljesen.
A teljes töltés bekapcsolt állapotban kb 2 óra.Reseteltem 3x. Az egész rendszert újrapakoltam kétszer 4.0.4-est. Sajnos a Jelly Beant nem tudom felpakolni.Annyira nem értek hozzá.Sajnos nem találtam olyan telepítési leírást amit halandók is megértenének...
Nagy szeretettel várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest