Hirdetés
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
greg83
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, ez-e a megfelelő topik, de úgy látom, itt több hozzáértő is van. Nos, az alábbiban kellene segítség:
Páromnak vennék olyan készüléket, amivel elsősorban pdf formátumú könyveket tudna olvasni. Végignéztem az eboook olvasó vonalat is, de úgy látom, a valódi e-book olvasók azok leginkább akkor működnek jól, ha valódi e-book formátum fut rajtuk. Tudom persze, hogy a tablet nem erre lett kitalálva, és kevésbé is kíméli a szemet, mint az e-ink, de azt hiszem, ilyen felhasználásra mégiscsak ez lenne a jobb döntés. (Vagy rosszul gondolom???) Nyilván az olvasás mellett kihasználná a tablet egyéb tudását is, mint pl videók nézése, zenehallgatás, stb...... Nos, a kérdésem az lenne, van-e köztetek, aki tabletet kvázi e-book olvasóként (is) használ, ha igen, milyen típust érdemes venni? Alacsonyabb árkategóriában gondolkozom alapvetően. Ja, és kissé ismeretlen terület ez számomra, így minden ötlet jól jön!
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest