- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebelinside
tag
Sziasztok!
Október végén-november elején USA-ba utazom, és egy tablettel gazdagabban tervezek hazajönni
A tabletet félig-meddig egy laptop kiváltására használnám: tudom, hogy vannak olyan funkciók, amik tableten nem fognak menni rendesen (pl. excel makrók írása és futtatása, torrent stb.), de ilyen célokra jelenlegi laptopom elég lesz, ha nagyon szükséges azt meg tudom oldani azon. Olyan eszközt szeretnék, amit sokkal könnyebb hordani, de mégis élvezetes rajta böngészni, filmet, sorozatot nézni, néha játszani, ha úgy adódik excel és word fájlokat szerkeszteni, így 10.1-es androidos tabletekben gondolkozom, és olyat keresek, aminél legalább 2-3 évig nem fogom azt érezni, hogy le kell cserélnem. 3G-re nincs szükségem, telefonomról bármikor meg tudom osztani a netet, ha nagyon szükséges, egyébként ahol használnám, ott van WiFi.
Jelenleg 3 jelötem van: a befutónak az alábbi tűnik: ASUS TF701T Elsősorban a hosszú üzemidő és a dokkoló miatt tűnik ez a legjobb választásnak, a legnagyobb probléma, hogy addig nem biztos, hogy megjelenik
Egy másik esélyes: Toshiba Excite Pro
és a harmadik versenyző: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition Itt az S Pen-es funkciók nagyon jól használhatónak tűnnek, de én nem hiszem, hogy használnám a tollat, és az ára is borsosabb lesz a többihez képest, és a középső home gomb is elég idétlenül néz ki, és funkciójában sem a legjobb.
Ti mit gondoltok, melyik lenne a legjobb választás? Esetleg tudnátok másik tabletet ajánlani, ami ezekkel felveszi a versenyt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest