Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Treff86 #37626 üzenetére
Nem tudom szoktad e nezni a simlisek sorozatot a spektrumon , ott van egy mondas :"ami tul szep hogy igaz legyen az nem is igaz" amugy a 8 magos gpu az 8 shader magot takar es nem 8 gpu-t , ilyen elven az itthoni laptopom gpuja 256 magos
amugy a soc-ot se emliti a rendszerigeny nevu nem is tudom minek nevezzem oldal. Amikor kibukott hogy a steelcore+ 10 col sorozat a meghirdetett 1.6 ghz helyett 1ghz-en fut meg a felhasznalok lettek lehu...zve a rendszerigeny es az conflex kft altal pl[link] csak kiragadva a forumbol. Szerintem baratkozz inkabb a prestigioval, vagy nezz ra a wayteq 100dci-re a gradiens hibajat javitotta a gyarto 1.5 het alatt , es ami még van gondja az erintopanel erzekenysege az is javitva lesz, nagy a felhasznaloi bazisa es Kelzsoca segitsegevel moding, es sw gondok is orvosolva vannak. A magokat csak mokus vakitasnak irjak gpu-nak. Ha hosszu tavra tervezel akkor az acer a1-810 is jo valasztas, markas rendes szerviz , valos garancia. Mt soc 4 cortex a7 maggal es tsai...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest