- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm az infókat

Sencor tabról vkinek van tapasztalata? 50e ft nem kis pénz, és nem szeretnék beleugrani, olvasom is a fórumot már jó pár hónapja, és gyűjthetnék tovább, de kb ez a lélektani határ nálam...nem akarok 3d-s játékokkal játszani, csak működjön stabilan, és lehessen rajta filmeket/sorozatokat nézni felirattal, meg pdf-et olvasni miközben mp3 megy...szóval főleg nyelvtanulásra, kikapcsolódásra használnám...
Kisebb tab meg nem jó nekem, nem mai már a szemem se, és az egész napos monitor előtt ülés után nem akarom a végletekig nyúzni.
Gondolkoztam kínai tableteken a "retina" kijelző miatt, de nem vagyok nagy technika huszár, tipikus user vagyok, azt használom amit adnak a dobozban és pont, plusz ugye ott a garancia is más kérdés...ha kiadok vmiért ennyi pénzt, szeretnék egy tisztességes szervízt/garanciát cserébe.
Ha bárkinek bármi tippje van ezeken túl, vagy érdemes várni még vmire egy hónapot, akkor azt is mondja meg.
Köszönöm még egyszer az önzetlen segítséget, mert nagyon sokat jelent nekem, hozzá nem értőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BOINC: compute for science
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX