-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Kis iránymutatásra lenne szükségem a szakiktól.
Elkezdtem tableteket nézegetni és lassan körvonalazódik mit szeretnék:
-otthoni, főleg netezős tábla, keveset hurcolva (tömegközlekedésen biztos nem, esetleg vonaton, távolsági buszon), filmnézés (HDMI kimenet fontos!), minimális játék.
Így arra jutottam, hogy a legkényelmesebb méret az a 7,9" lenne, 4:3-as képaránnyal (netezés miatt szerintem ez jobb). Gyakorlatilag Androidos Ipad Mini klónt keresnék. Tudom, Kínából rengeteg lehetőség van, de az itthon kaphatóak között azért nincs olyan nagy választék.
Árban nem szeretnék túl sokat rászánni, páromnak is, nekem is van viszonylag jobb mobilja, tényleg csak főleg otthon lenne használva. Tehát max 50k körül.
Elvárások:
-Gyors, akadásmentes működés (a lag a halálom)
-HDMI kimenet
-IPS képernyő
-normális összeszerelési minőségAz Acer Iconia Tab A1-810 minden szempontból jónak tűnik, de ki tudja mikor és mennyiért ér ide.
Az itthon kapható márkák között (Myaudio-bár róluk csak rosszat hallottam, Prestigio, Concorde, Wayteq, vagy bármi ami kimaradt) találok hasonlót?(ha a WayteQ xTAB-100dci jó áron érkezik akkor lehet mégis bevállalom a 10"-t is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest