Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Valószínűleg így van. Csak azt hittem hogy olyan szemlélettel állok szemben amit sokszor megtapasztalni fórumokon (márka dícsérete és elvakultság
)
Nem is csak az a baj hogy nekem tetszik, hanem az zavar hogy a gyártók ezen spórolnak. A samsung új procija vidáman vinné a full hd kijelzőt, de akkor kicsit kisebb lenne a haszon. Egyébként az eladók akik odajöttek először azt mondták, hogy ugyanaz a kijelző van mindben, és mondtam hogy nem akkor ők is megnézegették és egyöntetűen azt mondták hogy valóban láthatóan szebb ha veszi valaki a fáradtságot a hsonlításra. Játékoknál pláne egyértelmű. Végükl is egyszerű otthon pc-n is megnézni egy játékot a két felbontásban. Ég és föld. Nekm legalábbis, ahogy írtad is. Sajnos a Myaudio elérhetősége munkanapokra korlátozódik (érthetően).
Bele szabad vágni egy olyan kütyübe (916QR - ha lesz még), vagy csak szívok majd vele mint sokan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Dr.NX