Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sziasztok! Számomra teljesen ismeretlen terület ez a táblagép téma, de lassan elérkezik az idő, hogy be kellene szereznem egy 10"-os gépet. Androidos telefonom van, így ezt az operációs rendszert úgy érzem, hogy ismerem. 
 Hosszabb távra szeretnék vásárolni, de fogalmam sincs merre induljak, egyelőre az árat sem tudom belőni. Amik számomra fontosak lennénk:
 - erős, időtálló hardware (ha lehet ilyet mondani a technika világában)
 - 10" körüli kijelző
 - megbízható wi-fi egység
 - SD kártyával bővíthető legyen
 - hosszú üzemidő
 - jó minőségű kijelzőHirtelen ennyi jut eszembe, nem tudom, hogy milyen paramétereken kellene még elgondolkodnom. Ipad-et ne ajánljatok, mert 200k-t nem vagyok hajlandó táblagépre költeni  . Tudom, hogy szép, meg jó, de akkor sem... . Tudom, hogy szép, meg jó, de akkor sem... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Tudom, hogy szép, meg jó, de akkor sem...
. Tudom, hogy szép, meg jó, de akkor sem... 
 Dr.NX
 Dr.NX