-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, vásárolni fogunk egy tabletet, mivel a nyáron utazom a tengeren túlra és a laptopom túl súlyos, ezért netezéshez, skype-hoz (kamerával), film nézéshez kellene a gép. Illetve suliba, mielőtt kimegyek, már akár jegyzetelni sem lenne vele rossz. Jó lenne minél hosszabb üzemidő.
Egy ismerősünk tudna rendelni az aliexpress.com oldalról és már többeknek hozott tecla p85 dual core 8 inches tabletet. Fém házas, billentyűzet is járna hozzá. 30 ezer forint körül kapnánk meg.Mi a véleményetek róla? Vagy más, hasonló árkategóriában? Esetleg, ha lenne ethernet csatlakozós is, nem lenne rossz. (Nem tudom, létezik-e ilyen?)
Teljesen új vagyok a témában, eddig nem is foglalkoztam tabletekkel, de most rájöttem, hogy sok előnye van a laptoppal szemben (főleg, hogy nem foglal annyi helyet így több minden mást vihetek ki)
USA-ban is vásárolhatnék tudom, de a legközelebbi város Boyne City, fogalmam sincs ott milyen lehetőségek vannak, illetve csak heti egy szabad napom lesz kimászkálni.
Tudnátok segíteni, hogy érdemes-e ezt választani?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest