- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, vásárolni fogunk egy tabletet, mivel a nyáron utazom a tengeren túlra és a laptopom túl súlyos, ezért netezéshez, skype-hoz (kamerával), film nézéshez kellene a gép. Illetve suliba, mielőtt kimegyek, már akár jegyzetelni sem lenne vele rossz. Jó lenne minél hosszabb üzemidő.
Egy ismerősünk tudna rendelni az aliexpress.com oldalról és már többeknek hozott tecla p85 dual core 8 inches tabletet. Fém házas, billentyűzet is járna hozzá. 30 ezer forint körül kapnánk meg.Mi a véleményetek róla? Vagy más, hasonló árkategóriában? Esetleg, ha lenne ethernet csatlakozós is, nem lenne rossz. (Nem tudom, létezik-e ilyen?)
Teljesen új vagyok a témában, eddig nem is foglalkoztam tabletekkel, de most rájöttem, hogy sok előnye van a laptoppal szemben (főleg, hogy nem foglal annyi helyet így több minden mást vihetek ki)
USA-ban is vásárolhatnék tudom, de a legközelebbi város Boyne City, fogalmam sincs ott milyen lehetőségek vannak, illetve csak heti egy szabad napom lesz kimászkálni.
Tudnátok segíteni, hogy érdemes-e ezt választani?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest