- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusszycat #39 üzenetére
Ha tényleg kap, akkor igen, csakhogy a GSMArena szerint abban sem lesz se GPS, se SIM kártya slot.
-
Csak arra akartam utalni, hogy nem lehet bestbuynak kikiáltani egy tabletet, ha alapvető szolgáltatások objektíven hiányoznak belőle, akkor sem ha szubjektíven egyeseknek nem is hiányoznak ezek a szolgáltatások.
De ha csak én gondolom így, akkor befejezem a szélmalomharcot
-
-
-
-
-
T616
Mindenhol T606-ot olvasok...
Nekem van egy picivel ( 0,2 collal) kisebb verzió, az Oscal Pad 13. 98%-ban ugyanez a hardverkészlet, az enyémben az oprendszer az android12-re épülő DokeOS3.0. Az 140 dollár volt billentyűzettel és PEN-nel együtt.
Megvan vagy fél éve, semmi frissítés sem jött rá, pedig van pár dolog, amit nagyon kellene frissíteni.
Pl. nincs benne automatikus fényerőszabályozás, illetve a kameraszoftver is siralmas, ezeken nagyon segítene egy frissítés
Az internet sötét bugyraiban biztosan fellelhető frissítés, amit nyúlmáj és varjúháj keverékével megkent kábellel rá lehet tölteni, de OTA frissítás az nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Oscal Pad 15 letisztult dizájnt, nagy kijelzőt, és temérdek tárhelyet kínál.
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest