- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv minden kedves fórumtársnak!
Pár éve találtam egy Zenit TTL fényképezőgépet Helios 44M 2/58-as objektívvel. Az lenne a problémám vele, hogy mivel a gép kb. 30 évet állt a melléképületben, az évtizedes párásodás valamiféle fémes korrodációt okozott a szemlencse üvegén belül, ami így nagyon homályossá és koszossá vált, viszont az objektív és a tükör teljesen tiszta. Az lenne a kérdésem, hogy használható-e így a gép? Továbbá vettem bele egy új elemet, (feltételeztem, hogy ami benne volt már nem működik) mivel tudtommal a belső fénymérő műküdéséhez kell, de nem látok semmi változást. Honnan tudom meg hogy működik-e ez a funkció? Lehetséges hogy tönkrement az elektonika benne? Szerintetek mennyiben fogják a fentebb említettek befolyásolni a készítendő képek minőségét?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest