Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
válasz
lanszelot #2465 üzenetére
Pont az ilyenekre utaltam feljebb, hogy hulladék, pénzkidobás lenne sajnos.
Egyébként vannak telefonos appok is, ami kb úgy működik, hogy egy szórt fényű sík felületen befotózod a képkockákat a szalagról egyenként és a szoftver feldolgozza a negatívot majd mentheted, szerkeszheted is. Ezek amúgy szintén fizetős appok, és nagyon pepecselős, meg kell hozzá egy jobb kamerával rendelkező mobil.(makszutov.hu
Nekem is 8200i van, egyébként sztem az se egy nagy durranás, én szerencsére csak használtan vettem 85ért, nem adnék érte újkori árat főleg így, hogy ismerem. Igaz rendszeresen fotózok analógra, de mégiscsak hobby, munkára már kevés lenne. )
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest