Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nfsu17

    veterán

    válasz DroiDMester #68063 üzenetére

    Ce alatt minek kell piszkálni az SMB verziók beállításait?

    Mert lehet? Mert nem értem el a pc-t elsőre?

    Én még soha nem piszkálltam, úgy van ahogy feltelepül alapból, és minden működik rendesen.

    Az ilyen dolgoknak én is csak örülni tudok.

    Ng vasakon meg az exFAT nem megy smb.n

    Ha ezt előbb tudom..., de nem olvastam róla...mea culpa.

    akinek eldobálja a box a rádugott HDD.t ott vagy az sata vezérlőt nem szereti(az egy dolog hogy winfos alatt nincs probléma vele) vagy a hdd.nek nincs stabit tápja.
    Érdekes nálam nem dobálja el, pedig van 5.féle usb3.0->sata átalakítóm, és mindegyik rendbe megy, hdd.t is próbáltam legalább 4-5.típust!

    Hogy jön ide a sata vezérlő? Abban igazad van és a szerkesztés lejárta után nekem is átfutott az agyamon, hogy _lehet_, hogy nem elég a fesz neki, amit a box ad (most már egyre biztosabb ez az elképzelésem). De mivel sd kártyára sem ment a másolás (mondjuk ott más volt a hibaüzenet, de a végeredmány ua volt=nem ment át a fájl), nem gondoltam elsőre tápellátási hibára.
    De láttad a HDD-t, amit linkeltem? Egy szál USB-ről megy (még ha a leírás szerint Y kábel jár hozzá), ezt adták hozzá. Ez a legkisebb fogyasztású külső hdd itthon, ezért próbáltam ezt, meg ez volt szabad.
    Ment már anno: Samsung tévével, 2 féle STB-al, dune media playerrel és a pc-vel is. Soha nem volt gondja. Ugyan ilyen hdd-m van feketében is (az is 320GB-os, az is LG, de a benne lévő hdd más), na azt már eldobta a Samsung tévé...a többi eszközzel jó volt akkor is.
    Ha a konklúzió az, hogy csak külső tápos hdd-t lehet rátenni, akkor ezt ma megtanultam.
    De azért azt ne meséljétek be nekem, hogy én voltam a hülye, mert:
    -exFAT-ot akartam használni, mivel az összefoglaló is ezt ajánjla,
    -olyan HDD-t akartam használni, ami boltban kapható (volt), nem összetákolt valami és minden más eszközzel eddig jó volt

    Persze ezt az elb.szott időt meg lehetett volna valószínűleg spórolni, ha egy külső tápos, NTFS-re formázott hdd-vel kezdem el a belakást...HA... A hülye holtig tanul, van a mondás...ja, az máshogy van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák