- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egérpadot vegyünk e-sporthoz?
- Amazon Kindle
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Légy szíves olvasd el, mielőtt képet linkelsz:
A többi topik:
● Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
● Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
● Egyéni arckép OFF - A köszönetek és a csevegés helye.
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Arckép kereső - Mostantól itt lehet keresni az arcképeket, felhasználó, címke és kategória alapján.
▪ Unofficial egyéni arckép-szerkesztő - ha még nem vagy jogosult, vagy csak bármilyen képet szeretnél megszerkeszttetni)
▪ Az összes arckép ömlesztve - Helyette használd az arckép keresőt!
▪ Előre elkészített, szabad arcképek listája, amiből lehet válogatniElőzmények:
Arckép szerkesztő - Archívum I.[ Módosította: Ndruu ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
L|zsidoboz
őstag
válasz L|zsidoboz #2 üzenetére
jut eszembe, itt vannak sztem jobb hetfield alapanyagok: [link]
Good to be good, but better to be lucky.
-
zolynet
addikt
#5045 L|zsidoboz kösz, ez lesz a nyerő sztem
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
addikt
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Megtudna nekem vki csinalni az en alapszinemmel a protoss baby-t hasznalhato avatrnak. Megcsinalnam en magam, de kicsusztam az idobol es most sokaig nem leszek olyan gep kozelben amin meg tudnam csinalni, + nem akarom ezt sokaig huzni...
So, csak annyi keresem lenne, hogy azzal az alaszinnel legyen amit en valasztottam neki!
es persze nagyjabol ugy nezzen ki mint az en utolso valtozaton, csak kicsit kellene rajta finomitani...
pl.: a hajgumiat kifelejtettem, ha jol emlekszem.
THX elore is!
Forest
mod:
[link]
ez kimaradt, itt van az eredeti linkje
[Szerkesztve]-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
BioNiCMaN
addikt
Hümm, nos, miután nagy valószínűséggel amit szerettem volna pofázmány, nem fér bele a PH! arculatába, ezért egy kicsit más képpel próbálkoznék:
[link] vagy [link] Ha nagyon ratyi vagy kicsi szóljatok, talán találok jobbat. Ja és ez belefér szerintetek?
Köszönöm előre is a fáradozást!
[Szerkesztve]Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz L|zsidoboz #14 üzenetére
ugyanaz ''emberibb'' bőrszínnel
[Szerkesztve]Good to be good, but better to be lucky.
-
BioNiCMaN
addikt
Hú, király vagy! Azt a képet ki tudnád szedni amit a #13-asban linkeltem? Ha L|zsidoboz azt mondja, hogy az jobb alapanyag lenne.
#16 L|zsidoboz! Tudom, hogy egy hálátlan bögre vagyok, de nem lehetne inkább abból a képből amit a #13-asben linkeltem? Vagy ha Agostino nem tud abból nagyobbat viszont kellene, akkor az általa linkelt első képből
(Remélem érthetően fogalmaztam, mert a végére már én sem tudtam mit akarok írni )Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz L|zsidoboz #16 üzenetére
Te is király vagy, sőt! Csak annyira rá vagyok izgulva a témára...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
-
Agostino
addikt
válasz BioNiCMaN #17 üzenetére
Üdv.
Igen, azt hiszem értem mire célzol. : )
Tessék, mintha ez lenne az a szög : [link], [link], [link], [link]. Azt hiszem ez az a környezet ami a 13-as hozzászólásodban látható volt. Többet fotóztam az arckifejezések változása miatt.
[ Módosította: Tamoo ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
BioNiCMaN
addikt
válasz L|zsidoboz #19 üzenetére
Vagy ez: [link], vagy ez: [link]
Mindkettő ugyanaz, csak valamiért a kisebbik, színesebb.
#22 troland26! Ez van, ha msn-t is nyomom közben, kicsit tovább tart a sszerkesztés... :U NAgyon jónak tűnik, tudnál ebből kicsit sötétebbet, meg szívesen megnézném a picit is?
[Szerkesztve]
-
Agostino
addikt
válasz BioNiCMaN #23 üzenetére
Üdv.
A HD kicsit fakóbb, de tessék megemeltem a színeket : [link], ezen ne múljék a boldogságod. : ))
Mellesleg a HD szerintem szerencsésebb, mert ha jobban megnézed a kisebbik képen nem arányos a feje, olyan, mintha kétoldalról összenyomták volna az egész képet.
[ Módosította: RoyalFlush ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
BioNiCMaN
addikt
válasz L|zsidoboz #27 üzenetére
Ne hari, de a troland féle verzsön nekem jobban bejön.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz L|zsidoboz #29 üzenetére
Csak azt ne! Kiváncsi lennék mit írtál a szerkesztés előtt.
-
Agostino
addikt
Uccsó próbám, ha most sem látszódik át...
-
BioNiCMaN
addikt
Átlátszódik!
Csak a színek lehetnének színesebbek. Most látom milyen fura füle van Batou úrnak. Jól körbevágtad a buciját. Őőőő, a szemével tudunk valamit csáni, hogy kicsit szimetrikusabb legyen? Bocsi, hogy ennyi problémám van! Köszönöm mindhármótoknak, hogy ennyit foglalkozot a pofámmal!Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
alien_
őstag
Üdv! Remélem nem veszitek belearcátlankodásnak, de csináltam én is egy variációt, ha nem baj
Gif -be még nem sikerült normálisan lekonvertálni, de dolgozok rajta
[Szerkesztve]
Swarm is coming.
-
alien_
őstag
-
BLiNk3r
senior tag
-
BioNiCMaN
addikt
Urak! Mindenkinek megköszönöm a munkáját! Mindenki nagyonszépen dolgozott. A végső győztes alien_ munkája, amibe utólagos engedelmével kicsit belenyúltam.
Ők lennének azok:
Vélemény?
Na most BLiNk3r kolléga bekavart, mert ezek se rosszak.
[Szerkesztve]Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BLiNk3r
senior tag
válasz BioNiCMaN #39 üzenetére
A képek magasságán még változtatni kellene, mert ezt az 59px-t a nagy képnél és a 30px-t a kis képnél biztos nem fogadják majd el, szóval a méretekre ráfér egy kis csiszolás.
mod: látom már későn szóltam. azért még egy utólagos változtatást szerintem eszközöljetek be
(preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra.)
[Szerkesztve] -
marsu
addikt
válasz BioNiCMaN #39 üzenetére
Szerintem a kicsi kép az egy picit nagy lesz ...
'' - preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra. ''
Persze lehet, hogy belefér, majd kiderül.
Egyébként klassz munka!Press any key to continue ...
-
BioNiCMaN
addikt
Írtam a moderátort keresek totyikba, hogy töröljéjk a hsz-em a request totyikból. Egyébként fejből tudnék két emberkét akinek legalább 61 magas avatarja van. De jobb a békesség. Köszi, hogy szóltatok! Már megvannak a képek, átméreteztem az én féle nagyot, amelyiken ráncolja a homlokát Batou úr és a Te kicsid lesz mellé! Majd ha törölték a hsz-t.
-
BioNiCMaN
addikt
Na, akkor egy utolsó link ide, hogy mindenki kitudja fejteni a véleményét, aki ki kívánja:
Ha senkinek sincs ellenvetése, vagy ötlete, stb, akkor mennek a request totyikba.
Tényleg gyors volt Viktor77, köszönet neki is.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
alien_
őstag
válasz BioNiCMaN #46 üzenetére
Mivel méretezed a képet? Picit zajosabbak / szögletesebbek az élek nálad. Használj PS-t Vagy ha abban csináltad, próbálj másik filtert az újraméretezésnél, vagy tömörítsd máshogy a gifet. Vagy ne hallgass rám, mert maximalista vagyok, 1 kósza pixel-be is belekötök
Swarm is coming.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Revolut
- Interactive Brokers társalgó
- Anime filmek és sorozatok
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Ukrajnai háború
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egérpadot vegyünk e-sporthoz?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P16, 12850HX (16/24 mag/szál), 96 GB RAM, RTX A1000, Garancia 2026 januárig
- Creative Sound BlasterX G6 - Alza Garanciás még 21 hónapig
- Dell Latutide E7280 i5 - i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple TV 4K 3.Gen 64GB Wifi /// Számla + Garancia
- MacBook Pro 13 (2020) A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen